Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,556 Members 42,916 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP][4.0+] Feed.Me | A Google News Widget

Tip us?
 
luciferabby
Old
(Last edited by luciferabby; 12th August 2014 at 07:43 PM.) Reason: New Update
#1  
luciferabby's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 96
Posts: 154
Join Date: Nov 2012
Location: Drumsite
Default [APP][4.0+] Feed.Me | A Google News Widget

Title Image


Description

Feed.Me is a simple news widget powered by Google News. It reads your default browser history to collect your Google Search topics and accumulates news related to those topics.

This widget presently works with Google Searches and Default Browser (i.e Chrome).

All you have to do is add the widget on your home screen , and the widget will start updating latest news feeds to you about everything in your search History.

You don't have to tell it to find something, it will bring to you what you often search for !

It also allows you to add custom topics that you would like to fetch news for.


Screenshots


screen1 screen2
screen1 screen2

Free
Google Play Link : link

Transparent Skins

Google Play Link : link
The Following 2 Users Say Thank You to luciferabby For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
scottx .
Old
(Last edited by scottx .; 6th August 2014 at 02:02 AM.)
#2  
scottx .'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 775
Posts: 2,207
Join Date: Jun 2011
Location: San Antonio, Texas
Looks neat.

Crashed on me. Nexus 4. On start.
Google Nexus 5 (16gb, hammerhead (D820(H) (rev_11)))
Google Nexus 4 (16gb, mako (rev_11))
Google Nexus 7 (2013) (16gb, flo)
LG G2 (32gb, D-801)

M. Scott @ Google Play. (Zooper Skins)
 
luciferabby
Old
#3  
luciferabby's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 96
Posts: 154
Join Date: Nov 2012
Location: Drumsite
Quote:
Originally Posted by scottx . View Post
Looks neat.

Crashed on me. Nexus 4. On start.
can you try the new version ?
 
Csacsifiu
Old
#4  
Csacsifiu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 124
Posts: 310
Join Date: Feb 2012
Location: Budapest
Looks nice.

For me, nothing happens. I also add topics but nothing. I see just the header of the widget.

Motorola XT890
 
killall
Old
(Last edited by killall; 6th August 2014 at 11:09 AM.) Reason: [IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/08/06/ry9y9y4e.jpg[/IMG]
#5  
killall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 321
Posts: 1,104
Join Date: Nov 2010
Location: Alba
Same here
i9505 - Stock 4.4.2 / N7 FLO - CleanRom 2.6 / Chromecast - Eureka 2.0
Quote:
A hacker to me is someone creative who does wonderful things.......Tim Berners-Lee
 
luciferabby
Old
#6  
luciferabby's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 96
Posts: 154
Join Date: Nov 2012
Location: Drumsite
Quote:
Originally Posted by Csacsifiu View Post
Looks nice.

For me, nothing happens. I also add topics but nothing. I see just the header of the widget.

Motorola XT890
Quote:
Originally Posted by killall View Post
Same here

Hi can you guys provide me a bug report or a log extract when using the widget, also if possible can you show me the screen with the list of topics that you added ?

thanks
 
Dhiraj
Old
#7  
Dhiraj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 298
Posts: 2,369
Join Date: Dec 2010
Feed button does not work for me.
 
luciferabby
Old
#8  
luciferabby's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 96
Posts: 154
Join Date: Nov 2012
Location: Drumsite
Quote:
Originally Posted by Dhiraj View Post
Feed button does not work for me.
can you tell me what's your phone model ? also do feeds load for you ? and can you click on articles to launch it in browser ?
 
Dhiraj
Old
#9  
Dhiraj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 298
Posts: 2,369
Join Date: Dec 2010
For dev support.
Attached Images
File Type: jpg 1407334186228.jpg - [Click for QR Code] (78.0 KB, 191 views)
File Type: jpg 1407334208626.jpg - [Click for QR Code] (24.5 KB, 176 views)
 
luciferabby
Old
#10  
luciferabby's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 96
Posts: 154
Join Date: Nov 2012
Location: Drumsite
Quote:
Originally Posted by Dhiraj View Post
For dev support.
would it be possible for you to provide me with a bug report ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes