Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP][2.2+]GLtools 1.29 [Graphic Optimizer][Updated]

OP T3snake

29th October 2014, 09:10 PM   |  #81  
T3snake's Avatar
OP Senior Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 481
 
940 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by J. K

Can anyone help me

I want gltools to render games to 720p. I am using gionee e6 and game is laging at full hd display so plz

u can decrease the resolution in gltools using the options or just reduce it a lot by decreasing visual quality to 0.5 x

as for decreasing resolution i thing a more effective way is to use the xposed module app settings rather than gltools
30th October 2014, 06:23 AM   |  #82  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by wbrambley

Have you tried installing it with the driver that "does nothing"?

Yes, countless times. I've tried installing both texture profiles, regular install and recovery installation.. I've tried different versions of GLTools and HERE. Messed around with all the settings, textures, GPU, even emulation settings. There's something conflicting I just can't figure out what.

I'll email the developer for help I guess, in the meantime I'll just have to keep un/reinstalling GLTools to swap back from games to maps. It's not difficult because the app profiles remain on the phone, just a nuisance.

Thanks.
30th October 2014, 09:53 AM   |  #83  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
How to convert game resolution to 720p using xposed plz tell step by step
31st October 2014, 07:52 AM   |  #84  
Crescendo Xenomorph's Avatar
Senior Member
Flag ~☆~Garden of Time~☆~
Thanks Meter: 1,301
 
1,537 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Akzz1

Yes, I have disabled them in both the system wide and HERE profiles.. It opens the splash screen, if I get a notification to download new maps then I can open the download screen, the problem is when it needs to display the maps it crashes.

Have you changed anything besides the texture de/recompressions?

Ah found the HERE problem alas...
I'm using SM-N900 and yes, HERE Beta from GALAXY Apps only can show the splash and FC whenever the maps load....
I thought something wrong with my phone...
31st October 2014, 05:10 PM   |  #85  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
nba 2k15 on p3100
hey guys, can nba 2k15 be handled by galaxy tab 2 7.0 p3100 when using gl tools? ive tried buy it wont load. maybe some of you can run it with your galaxy tab 2. thanks a lot
The Following User Says Thank You to chardie For This Useful Post: [ View ]
1st November 2014, 11:24 PM   |  #86  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Help me!
Hello when i install gltools with twrp recovery on my Samsing Galaxy S3 then when i boot back into Cyanogenmod then my ui stopped working. When i unistall it with twrp then can i use my phone again. Who can help me? (srry for my bad english)
Last edited by MaxieboyNL; 2nd November 2014 at 01:40 AM.
The Following User Says Thank You to MaxieboyNL For This Useful Post: [ View ]
3rd November 2014, 05:05 AM   |  #87  
T3snake's Avatar
OP Senior Member
Flag Vadodara
Thanks Meter: 481
 
940 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by MaxieboyNL

Hello when i install gltools with twrp recovery on my Samsing Galaxy S3 then when i boot back into Cyanogenmod then my ui stopped working. When i unistall it with twrp then can i use my phone again. Who can help me? (srry for my bad english)

Try installing normally
Make sure to give root permission
If dialog to grant root permission doesnt pop up close the app and try again until u give it root prmission

Sent from my GT-S5282 using Tapatalk
5th November 2014, 11:31 PM   |  #88  
asim.sidz's Avatar
Senior Member
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:\India\New Delhi\
Thanks Meter: 33
 
261 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Donate to Me
More
I am not able to play any of the tegra 3 games on Mali 400 device. What could be the reason? Games tried were Blood Sword, Zombie Driver THD and Horn.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
gamebooster, gltools, gpu, graphics, latest
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes