Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,045 Members 38,583 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP][Launcher][Stock Gingerbread 2.3] Stock Gingerbread launcher

Tip us?
 
russian392
Old
#1  
russian392's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 82
Posts: 619
Join Date: Apr 2012
Talking [APP][Launcher][Stock Gingerbread 2.3] Stock Gingerbread launcher

Ok, here i have tried to port the stock gingerbread launcher, tell me if it works or not, and if you think its good, hit the thanx button.
thanx for viewing
Attached Files
File Type: apk Launcher2.apk - [Click for QR Code] (243.5 KB, 3489 views)
The Following 3 Users Say Thank You to russian392 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Lynx901
Old
#2  
Lynx901's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 65
Join Date: May 2012
Location: Death City~
When I try to install, it says that the app doesn't was installed, so I went to Root Explorer, and I put it in /system/app and change the permissions to rw-r--r-- and the problem was solved ^.^

Thanks a lot

A healthy soul lies in a healthy body and mind.
~Maka Albarn~
The Following 2 Users Say Thank You to Lynx901 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
russian392
Old
(Last edited by russian392; 29th May 2012 at 10:54 PM.) Reason: forgot somthing
#3  
russian392's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 82
Posts: 619
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by Lynx901 View Post
When I try to install, it says that the app doesn't was installed, so I went to Root Explorer, and I put it in /system/app and change the permissions to rw-r--r-- and the problem was solved ^.^

Thanks a lot
thanx for pointing that out! this was basicaly extracted from a stock GB rom so i guess, that is what caused the problem.

this is a squeal to this thread i also made, its the stock froyo launcher.
http://forum.xda-developers.com/show...1670831&page=2
here is also an ICS launcher
http://forum.xda-developers.com/show...4#post26727274
 
s4meq
Old
(Last edited by s4meq; 24th August 2014 at 06:01 AM.)
#4  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 75
Join Date: Oct 2013
Default Hmm...

Quote:
Originally Posted by russian392 View Post
thanx for pointing that out! this was basicaly extracted from a stock GB rom so i guess, that is what caused the problem.

this is a squeal to this thread i also made, its the stock froyo launcher.
http://forum.xda-developers.com/show...1670831&page=2
here is also an ICS launcher
http://forum.xda-developers.com/show...4#post26727274
Not working even after following all steps. any way to fix this? I set the right permissions... Please help,i did not delete the old launcher, and rebooted after changing permissions. Any help will be appreciated.
LG Optimus One (Current)

ROM:Reshad97's CyanogenMod 10 Final 8
Rooted: Yes
Recovery: CWM 5.0.2.0
Android version: 4.1.2 "Jelly Bean"


HUAWEI Ascend Y320(NOT USED)

ROM: STOCK
ROOTED: Yes
RECOVERY: STOCK
ANDROID VERSION: 4.2.2 "Jelly Bean"
 
russian392
Old
#5  
russian392's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 82
Posts: 619
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by s4meq View Post
Not working even after following all steps. any way to fix this? I set the right permissions... Please help,i did not delete the old launcher, and rebooted after changing permissions. Any help will be appreciated.
What phone are you using, and android version?
Are you rooted?
NEXUS 5
Motorola Atrix HD - White - Cyanogenmod 11
HTC First - White - AOSP 4.1.2 Rooted
HTC One (M7) - Silver - Cyanogenmod 11
ZTE Avail - AOSP 2.3.7
LG Thrive - Cyanogenmod 10.2
XDA Premium
 
s4meq
Old
(Last edited by s4meq; 25th August 2014 at 06:45 AM.)
#6  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 75
Join Date: Oct 2013
Default Info.

Quote:
Originally Posted by russian392 View Post
What phone are you using, and android version?
Are you rooted?
My LG Optimus one, running offical cyanogenmod 7, and rooted. Using es file explorer, as it worked for my galaxy gio.

Edit: JUST wiped dalvik cache, do i need to do something else? ie delete ADW launcher and replace with launcher2?
LG Optimus One (Current)

ROM:Reshad97's CyanogenMod 10 Final 8
Rooted: Yes
Recovery: CWM 5.0.2.0
Android version: 4.1.2 "Jelly Bean"


HUAWEI Ascend Y320(NOT USED)

ROM: STOCK
ROOTED: Yes
RECOVERY: STOCK
ANDROID VERSION: 4.2.2 "Jelly Bean"
 
russian392
Old
#7  
russian392's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 82
Posts: 619
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by s4meq View Post
My LG Optimus one, running offical cyanogenmod 7, and rooted. Using es file explorer, as it worked for my galaxy gio.

Edit: JUST wiped dalvik cache, do i need to do something else? ie delete ADW launcher and replace with launcher2?
No definitely do not delete the real launcher. Dalvik shouldn't be causing the issue as its just cache. Sometimes this happens, the app just doesn't work. Um...try a different app, although es file usually works on all my devices. Or...you could tty flashing it although I have no idea how to make a flash able zip.
NEXUS 5
Motorola Atrix HD - White - Cyanogenmod 11
HTC First - White - AOSP 4.1.2 Rooted
HTC One (M7) - Silver - Cyanogenmod 11
ZTE Avail - AOSP 2.3.7
LG Thrive - Cyanogenmod 10.2
XDA Premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes