Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] Whatsair (Whatsapp to Pc)

OP ageofempires

27th May 2014, 07:49 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
12 posts
Join Date:Joined: May 2014
You all know whatsapp? - But you can not do it on the PC, laptop or tablet use? Then there's just the thing for you! - Whatsair solves the problem and fits in a chic design to your wishes!
Whatair is a program with an internet connection, the operation of the service "wahtsapp" on the PC, laptop or tablet enables everyone. This new chat messages can be created, sent to friends, so as usual the service is also available!
Since it is still in the beta phase, all the smilies are not yet supported, if your bug is schriebt you tell me please. For creative ideas I am also dankbar.
Hier it comes to
play.google.com/store/apps/details?id=de.airwhats
The Following 4 Users Say Thank You to ageofempires For This Useful Post: [ View ]
27th May 2014, 08:34 AM   |  #2  
cornelha's Avatar
Senior Member
Flag Durban
Thanks Meter: 664
 
1,373 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Gave this a try and it seems to work well. Translations are sorely needed. Another thing to look at is to get a consistent UI in place. The theme used for the Web UI is not consistent. It uses Modern UI elements, along with colours that is not consistent. I suggest giving users the ability to change conversation wallpaper etc. Use this for a design reference. It's an open source css library which might come in handy.

I see you are using ajax calls which are great, but have a look at using the javascript to update sections of your html which reduces the need to refresh the entire page. Clicking on a button can clear the content of a <div> tag and replace it with other content without having to force the browser to browse to another html page.

Sending a message now caused the webserver to stop.
Last edited by cornelha; 27th May 2014 at 09:02 AM.
27th May 2014, 08:58 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
118 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
I'm sorry but that UI really needs some work ...
27th May 2014, 11:27 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
12 posts
Join Date:Joined: May 2014
Thanks for the tips.
The translation coming soon.
What tips do you have any improvements.
How can I make the UI better? How would you like the UI better?
The Following User Says Thank You to ageofempires For This Useful Post: [ View ]
27th May 2014, 01:41 PM   |  #5  
cornelha's Avatar
Senior Member
Flag Durban
Thanks Meter: 664
 
1,373 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by ageofempires

Thanks for the tips.
The translation coming soon.
What tips do you have any improvements.
How can I make the UI better? How would you like the UI better?

Have a look at the link I posted. If you are going for Metro, use that. Else mimicking WhatsApp would be a better idea. Use async calls with Ajax and jQuery to get a smoother, more fluid ui

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
27th May 2014, 04:47 PM   |  #6  
joshua764's Avatar
Senior Member
Flag mexico df
Thanks Meter: 9
 
113 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Not work for mi in google chome. Somewhere solution?



Enviado desde la chingada, hasta allá!!
27th May 2014, 05:14 PM   |  #7  
mms047's Avatar
Senior Member
Flag Netrakona
Thanks Meter: 92
 
235 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Just making yor link clickable buddy....

https://play.google.com/store/apps/d...id=de.airwhats

Gonna try the app when I get in touch with my pc....
27th May 2014, 07:49 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
12 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by joshua764

Not work for mi in google chome. Somewhere solution?


Enviado desde la chingada, hasta allá!!

You musst have Root rights on your phone.
Have you Root rights ?
27th May 2014, 08:36 PM   |  #9  
joshua764's Avatar
Senior Member
Flag mexico df
Thanks Meter: 9
 
113 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by ageofempires

You musst have Root rights on your phone.
Have you Root rights ?

if. I am root on my phone

Enviado desde la chingada, hasta allá!!
27th May 2014, 09:06 PM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
12 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by joshua764

if. I am root on my phone

Enviado desde la chingada, hasta allá!!

Sometimes you muss start and stopp the App Whatsair , but if that does not help closs Whatsapp about the Taskmanager and start Whatsair.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes