Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more

Try Some Android Lollipop Applications on Your Device

Android 5.0 Lollipop has been officially announced and lucky users of Google Nexus 5 … more

AutoCon Manages Your Connections to Perserve Battery Life

As we’ve talked about in the past, battery life is still somewhat of a sore … more
Post Reply

[GAME][3.0+] Lumber

OP MythosXe

2nd September 2014, 02:36 AM   |  #1  
MythosXe's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 77
 
66 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Lumber

In Lumber you have to chop as much wood as possible.
But don't wait for too long and don't chop innocent chicks.

This game is very easy to learn and perfect for when you dont have much time to play.

Screenshots:
Screenshots

How to play?
It sounds easy on paper, but can you get a high score?
  • Tap anywhere on the screen to chop
  • Chop as much wood as possible
  • Avoid chopping chicks
  • Don't wait for too long to make a descision

What else is in there?
  • Two leaderboards*
    • Highscore
    • Accumulated logs
  • 9 achievements to earn*
(* via Google Play Games)

Where can I get it?
The game is available from the Google Play Store. (It's free!)
Just follow the link below or scan the code with your phone.


Last edited by MythosXe; 3rd September 2014 at 06:37 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to MythosXe For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 02:37 AM   |  #2  
MythosXe's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 77
 
66 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Changelog
Quote:

1.0.1

  • fixed force-close under certain circumstances when hitting a chick
    (Thanks, @rino757)
1.0
  • Initial relase

Last edited by MythosXe; 2nd September 2014 at 04:36 AM.
2nd September 2014, 03:37 AM   |  #3  
Member
Flag Princeton
Thanks Meter: 32
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Force close every time I hit a chick. Moto G running stock 4.4.2. Tried uninstalling and re-installing.
2nd September 2014, 04:01 AM   |  #4  
MythosXe's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 77
 
66 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rino757

Force close every time I hit a chick. Moto G running stock 4.4.2. Tried uninstalling and re-installing.

wow, can you submit the report when it fcs? :/
thanks for letting me know
2nd September 2014, 04:04 AM   |  #5  
Member
Flag Princeton
Thanks Meter: 32
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by MythosXe

wow, can you submit the report when it fcs? :/
thanks for letting me know

Sorry, but how do I do that? Also, I'd like to add that there's a bit of lag when the app opens up, between when the play button is visible and when it is functional. As in, I see it but it takes a second or so before it registers my press.
2nd September 2014, 04:08 AM   |  #6  
MythosXe's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 77
 
66 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rino757

Sorry, but how do I do that? Also, I'd like to add that there's a bit of lag when the app opens up, between when the play button is visible and when it is functional. As in, I see it but it takes a second or so before it registers my press.

there should be a button when it force closes, in that popup to report the error
2nd September 2014, 04:10 AM   |  #7  
Member
Flag Princeton
Thanks Meter: 32
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by MythosXe

there should be a button when it force closes, in that popup to report the error

I see. That's what I'm used to, but when I say it force closes, I mean it actually closes the app. The black box with the option you're talking about is visible for a quarter of a second before the app is closed and I'm back on my home screen. I don't have time to press anything.
2nd September 2014, 04:15 AM   |  #8  
MythosXe's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 77
 
66 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rino757

I see. That's what I'm used to, but when I say it force closes, I mean it actually closes the app. The black box with the option you're talking about is visible for a quarter of a second before the app is closed and I'm back on my home screen. I don't have time to press anything.

i just found the mistake. thanks for helping me point that out. i will push an update in a few minutes. should be available soon
i am stupid thanks again
2nd September 2014, 04:16 AM   |  #9  
Member
Flag Princeton
Thanks Meter: 32
 
67 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by MythosXe

i just found the mistake. thanks for helping me point that out. i will push an update in a few minutes. should be available soon
i am stupid thanks again

No problem I'll check back in a little while and make an edit to validate that it's fixed.
The Following User Says Thank You to rino757 For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 11:02 AM   |  #10  
MythosXe's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 77
 
66 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
the new version is up

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Apps and Games by ThreadRank