Post Reply

Alacatel C1 4015

OP silver_619

25th February 2015, 10:56 PM   |  #81  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
Unhappy ee stock rom
Installed the ee stock rom but it doesnt support dual sim
I tried a restore from a cwm backup but now i'm stuck on the 'alcatelonetouch' screen
I can reboot in normal recovery but not in the cwm
Anyone know how to get out of that mess?
I also tried a wipe/format/restore from the normal recovery with no result
25th February 2015, 11:05 PM   |  #82  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
195 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Managed to unbrick my 4015 using Mobile Upgrade S 4.3.0 from the Alcatel Website.

http://www.alcatelonetouch.com/globa...uch_idolx.html

Very simple to use, just install and follow instructions.
The Following User Says Thank You to darren1 For This Useful Post: [ View ]
26th February 2015, 05:20 PM   |  #83  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
All right
I'm trying that out
know how long it takes?? cause i'm in a cyber and it would be bad if my time ended before it's done
Last edited by Zamsey; 26th February 2015 at 05:24 PM.
26th February 2015, 05:30 PM   |  #84  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
195 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Think mine took around 10 minutes.
26th February 2015, 06:24 PM   |  #85  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
there must be something wrong then
Mine is stuck at step2
26th February 2015, 06:25 PM   |  #86  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
195 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
What step was that? Downloading?
26th February 2015, 06:32 PM   |  #87  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
no something like " analyzing phone"
I have in french "analyse du telephone"
Edit: it's now downloading! thanks!
Last edited by Zamsey; 26th February 2015 at 06:44 PM.
26th February 2015, 08:51 PM   |  #88  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2015
Quote:
Originally Posted by ssarum

Dear Members, I am looking for simple advise, does the "stock rom" that can be found here on this thread have polish language included? ...

None of stock roms has Polish language.

Does anyone have romnexus? File @ dropbox not downloading / error 509.
Last edited by przemo_one; 1st March 2015 at 06:31 PM. Reason: Update
Yesterday, 04:39 PM   |  #89  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
195 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Anyone looked at this?

http://mtk65roms.blogspot.co.uk/2015...om-source.html

Any chance of a port for our Alcatel phones?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes