Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help with directory bind

OP Pawprints1986

21st July 2014, 07:08 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
83 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I downloaded another version, version n (since i couldnt get version o to work). I made a bind of bad piggies, and it did sucessfully transfer over to my external folder. which was great. but then i rebooted to test it out....

it forgot the paths I created upon reboot. what am i doing wrong?? is this program seriously just too good to be true??
21st July 2014, 11:14 PM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
83 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Can anyone offer any help at all?
24th July 2014, 03:10 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
83 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Found my answer to this problem, but now i have a new one... when i ran the application again - the one i binded to test - it now has the data in both locations (on the internal sd as well as the external).

how do i make it so it only writes the new data to the external??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes