Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]How To Add Xposed Module In A Rom?

OP SMARTY BOY

5th July 2014, 09:05 AM   |  #1  
SMARTY BOY's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 253
 
293 posts
Join Date:Joined: May 2014
Donate to Me
More
I want To Xtheme Engine(Xposed Module) In My Rom But I dont Want To install And Enable it in xposed installer Is Their Any Way To Add Any Xposed Module without Xposed Installer

I want to add xtheme engine in my Rom by default so that people dont want to enable it from exposed installer.

I want to add It in my Setting Apk And I added It but it not works without installing and enabling from xposed installer.
Hope that Is their Any Way




Regards
5th July 2014, 01:53 PM   |  #2  
hnkotnis's Avatar
Senior Member
Flag Sangli, Maharashtra, India, Asia, Earth, Solar System, Milky Way Galaxy, Local Galaxy Group,Universe
Thanks Meter: 472
 
1,029 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by SMARTY BOY

I want To Xtheme Engine(Xposed Module) In My Rom But I dont Want To install And Enable it in xposed installer Is Their Any Way To Add Any Xposed Module without Xposed Installer

I want to add xtheme engine in my Rom by default so that people dont want to enable it from exposed installer.

I want to add It in my Setting Apk And I added It but it not works without installing and enabling from xposed installer.
Hope that Is their Any Way




Regards

Friend don't ask same question again, I already answered you here.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2805726

Sent from my GT-I9001 Gadget of Mass Destruction with CM11 using XDA Developers App.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes