Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,007 Members 40,200 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] how to make notification bar transparent?

Tip us?
 
TalhaFaiz
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 13
Join Date: Mar 2013
Location: shakargarh
Default [Q] how to make notification bar transparent?

how to make notification bar transparent in samsung galaxy y duos gt-s6102 ?
and look like notification bar of android 4.4 with big icons, like in pic attached.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	unnamed.png
Views:	9
Size:	166.1 KB
ID:	2843157  
 
sumit77seo
Old
#2  
sumit77seo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 159
Join Date: Sep 2012
Location: New Delhi

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by TalhaFaiz View Post
how to make notification bar transparent in samsung galaxy y duos gt-s6102 ?
and look like notification bar of android 4.4 with big icons, like in pic attached.
Root your phone and install custom rom (rom that will give u what u want).
If I am helpful, press the thanks button!!
 
TalhaFaiz
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 13
Join Date: Mar 2013
Location: shakargarh
Quote:
Originally Posted by sumit77seo View Post
Root your phone and install custom rom (rom that will give u what u want).
I installed many custom roms, most of them have "14 toggle status bar". But not a single one have that status/notification bar.
 
meatboy371
Old
#4  
meatboy371's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 301
Join Date: Dec 2013
Location: Vinhedo, SP
Quote:
Originally Posted by TalhaFaiz View Post
I installed many custom roms, most of them have "14 toggle status bar". But not a single one have that status/notification bar.
If i understand correctly, you want the quick settings panel, right? You need android 4.2 or greater for it.

From my mako
| Nexus 4 | SlimKat | hells-Core |
 
TalhaFaiz
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 13
Join Date: Mar 2013
Location: shakargarh
Quote:
Originally Posted by meatboy371 View Post
If i understand correctly, you want the quick settings panel, right? You need android 4.2 or greater for it.

From my mako
Yeah i need quick setting panel.. but my phone is not updated to 4.2 or greater. i want it on my older version of android.
is it possible?
 
meatboy371
Old
#6  
meatboy371's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 301
Join Date: Dec 2013
Location: Vinhedo, SP
Quote:
Originally Posted by TalhaFaiz View Post
Yeah i need quick setting panel.. but my phone is not updated to 4.2 or greater. i want it on my older version of android.
is it possible?
I know there's a mod for android 4.1, just search xda. I think there's an app too for the other Android versions, but I'm not sure.

From my mako
| Nexus 4 | SlimKat | hells-Core |
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Automate Your Device with Sfen

Changing the profile of yourdevice manually is now long forgotten. Since the advent of Android automation … more

Galaxy Photo Screen Lock Displays a Photo Slideshow on Your Lock Screen

Being the most often looked at part of our devices UI, the lock … more

Boost the LG G3 Speaker and Headphone Volume

It seems like OEMs are stepping up their game, with regards to thequality of their devices sound … more

Forums Added for the HTC Desire 610 and LG G3 US Carrier Variants

We recently added two new sets of forums here on XDA. The first … more