Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to use otg function in micromax a27?

OP arnabghosh999

15th May 2014, 06:43 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
How to use USB OTG function in micromax a27? How can I connect flash drive to my mobile via otg cable? pls reply I need this solution.
Last edited by arnabghosh999; 19th May 2014 at 11:15 AM. Reason: I want to change post
22nd June 2014, 05:39 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Micromax a27
hello.
i have Micromax a27 mobile. i root it. i root RootGenius.exe 4.45mb software. is work on windows 7 . (befor frist read fine). i frist install Micromax a27 usb drives for pc. next the phone setting>application>development>usb debugging enable(tik).
now connect data cable to pc and phone. now open rootGenius.exe and goto next. now root your a27. but root permishion is very danger for new members for Android. my frist time root after i try insert the sinhala fonts for font install Android app. app install after i turn off mobile. but cannot power on. it is auto restart. .....
but i know normali root for Android. i root 2nd time. for now 2weeks no probleams. after root auto install the kinguser app. the app is wery use for root mobile. becous this app can root permishion on/ off ..
only root permishion on the your work after off permishion. this system is i use. im sri lanka , sinhala. sory this word is not correct. but this system is working.
rember after root woranty volid. and carfully.
now i like usb otg for a27. you know otg for a27 please email me, chamarasampath.bg@gmail.com
b.o.l.
25th June 2014, 08:04 AM   |  #3  
Member
Flag Nové Zámky
Thanks Meter: 8
 
74 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
So i am here to vaist 10 posts because i cannot ask in my forum thread.

Really stupid!

I would like ask an XPERIA Z question to existenZ ultimate rom.

I got this OTA update.

But last time i got the 1.5.5 update,could not update,because at the restart the phone doesnt booted in the dual recowery.

But if i booted normally and at the begining access to the dual recowery, deleted cash mem. and manually installed the zip after the restart in OTA update the sys recognise this update as an failure. So what now?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes