Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]Hydro Icon & Root

OP modifhigher

4th September 2014, 11:31 PM   |  #31  
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 3
 
51 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
source finally out
They finally put the source code on the developer page on the Kyocera site here
9th September 2014, 02:52 AM   |  #32  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
105 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Does that mean we are close to getting like twrp ?! I'm ready for custom Roms to does anyone know how to compile it for twrp? Or cwm?

Sent from my C6730 using XDA Premium 4 mobile app
21st September 2014, 09:40 PM   |  #33  
Junior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
I used Root_with_Restore_by_Bin4ry_v36, option 1, then option 1. Took a bit of work but I did it.
23rd September 2014, 11:22 PM   |  #34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
1 Click for ICON
Root Genius works in just a couple minutes. Didn't have any issues at all.
25th September 2014, 11:01 PM   |  #35  
Junior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Quote:
Originally Posted by UGATL

Root Genius works in just a couple minutes. Didn't have any issues at all.

Really? I tried that and it didn't work for me.
The Following User Says Thank You to DevonPaige For This Useful Post: [ View ]
13th October 2014, 02:49 AM   |  #36  
Junior Member
Phoenix
Thanks Meter: 2
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Donate to Me
Possible Update???
So ive sent out an email to Kyocera regarding if the Hydro Icon would ever get an update to Kitkat 4.4 and the reply was it should see that update towards the end of the month. Another person who asked got a similar email response suggesting the same thing. When i asked Boost Mobile they said thats not confirmed so now i wonder if Kyocera is right about the end of oct its would recieve an update or if its still up in the air. I know that Sprint rolling out 4.4 to the Hydro Vibe. Anybody here of this?
The Following User Says Thank You to HiMyNameIzRob For This Useful Post: [ View ]
13th October 2014, 11:56 PM   |  #37  
Junior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Lol I was just looking into getting KitKat but I havent heard of anything else about the Vibe. Great news on the update.
24th October 2014, 06:42 AM   |  #38  
Junior Member
Phoenix
Thanks Meter: 2
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Donate to Me
Unhappy I am bricked
So this morning my daughter was playing with my Hydro Icon and she pressed to ok a firmware update. As i looked on in terror because infact my Icon is rooted i watched as it loaded 50% percent and failed. I prayed that SuperSU pro with the settings to keep root would work but it failed. Any how im just letting you all know to unroot as now i can only boot to recovery but it has no options to flash Update.zip which means with a stock rom i couldnt falsh to fix it. Its stuck in a bootloop and vibrates like a maniac lol. Unroot your device fully before installing firmware update super serious. thanks for reading
The Following User Says Thank You to HiMyNameIzRob For This Useful Post: [ View ]
1st November 2014, 02:08 PM   |  #39  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Phone need major help
Stuck I been trying to bit no root
I look and look for a way to root my hydro icon but nothing I have found has been able to root my phone I have no pc to hook up to is there anybody that can help me
15th November 2014, 01:57 AM   |  #40  
bonds350z's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
9 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Quote:
Originally Posted by solomike2104

Stuck I been trying to bit no root
I look and look for a way to root my hydro icon but nothing I have found has been able to root my phone I have no pc to hook up to is there anybody that can help me



If you every really want to get into the modding experience you need some type of pc

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes