Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] About gapps

OP goldynaidu

5th March 2014, 07:45 AM   |  #1  
goldynaidu's Avatar
OP Junior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 10
 
25 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
guys i have a question. its kinda noob question, but i need the answer
can i flash the gapps of kitkat to my ics os of my phone sg s duos,using cwm?
anything happens, do they work
5th March 2014, 10:08 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 480
 
963 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by goldynaidu

guys i have a question. its kinda noob question, but i need the answer
can i flash the gapps of kitkat to my ics os of my phone sg s duos,using cwm?
anything happens, do they work

No buddy..

Each gapps have there own integration with that version of os..

So in short.. You cant.. Even if it flashes then many things will not work..

Hit thanks if i helped you..
The Following User Says Thank You to shubhojit89 For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 01:23 PM   |  #3  
goldynaidu's Avatar
OP Junior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 10
 
25 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by shubhojit89

No buddy..

Each gapps have there own integration with that version of os..

So in short.. You cant.. Even if it flashes then many things will not work..

Hit thanks if i helped you..

thanx for the information bro
26th August 2014, 07:50 PM   |  #4  
srisurya95's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 324
 
216 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Tutorial dont think of it
no you cant......
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes