Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][4.3.1][TeamCanjica] CyanogenMod 10.2 [BUGFREE] No signal

OP Menrock

12th August 2014, 08:11 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Hi i had to create new topic because cant reply teamcanjica cyanogen mod post.

I have bad english excuse me i will try to explain best i can

I have installed that rom on my ace 2 everything works fine but no signal, tried searching phone network manual and automatically didnt work, also noticed airplane mode activate and deactivate random every minute.

My pc had those speakers signal sounds, looks like phone try to send/receive signal then stop without connection.

I have installed official 2.3.6 rom again all works fine signal too.

My phone is unlocked.
13th August 2014, 06:22 PM   |  #2  
doctor_droid's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,854
 
4,255 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Plz post this in relevant device forum...or. Report it to increase the workload of a mod..

Btw did u made a clean install ? And followed exact instructions given in the first post ?
14th August 2014, 11:16 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
I am having problems in unlocking my xperia arc s lt18i boot loader. I have tried every sungle method of unlocking bootloader. my phone shows Boot loader allowed: yes and it is not sim locked as well. I am using the correct IMEI code and I have got correct unlock code from sony and still I am getting error remote: oem unlock failed. Help!! Help!! Help!! Please!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes