Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Root Problem on Micromax A120

OP sulemankhan18

5th September 2014, 05:08 PM   |  #1  
sulemankhan18's Avatar
OP Junior Member
Flag Sharjah
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
My Device is Micromax A120.
I've rooted my device as shown in this link:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2777619
When checked for status, it shows rooted. But root actually is not working.
I knew this as MobileUncle Tools doesn't work.
When boot into recovery mode, it shows root possibly lost, want to fix? I always select yes.
But no luck. Please help me with this issue.
18th September 2014, 07:44 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
If you are using Jellybean Framaroot works for you just download the latest Framaroot v1.98 from any website.
Install it and click Barahir
Restart your phone (compulsorily)
After that open super user or super su app and upadate it
using google play store.
Finally download busy box and install it.
Now open the latest mobile uncle tools, since old versions doesn't work and give it a try.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
micromax-a120
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes