Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Trying to do an OTA

OP andregardner

27th August 2014, 11:21 PM   |  #11  
OP Junior Member
Exeter
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

which version do you have?

cid vodap001
main num: 1.54.161.10
27th August 2014, 11:25 PM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 586
 
3,082 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andregardner

cid vodap001
main num: 1.54.161.10

Hmm. Not sure if there is an official RUU for that one. Here is a TWRP nandroid I found though: http://goo.gl/cAEvWm
The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
27th August 2014, 11:27 PM   |  #13  
OP Junior Member
Exeter
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Hmm. Not sure if there is an official RUU for that one. Here is a TWRP nandroid I found though: http://goo.gl/cAEvWm

Thank you!

I will try this, it should work as everything else is stock.

Just to be clear this is a stock TWRP nandroid backup?
28th August 2014, 02:14 AM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 586
 
3,082 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andregardner

Thank you!

I will try this, it should work as everything else is stock.

Just to be clear this is a stock TWRP nandroid backup?

Yea. Just make sure you put it in the right folder and then re-do the stock recovery and re-lock and then you should be good.
Last edited by es0tericcha0s; 28th August 2014 at 02:17 AM.
The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
28th August 2014, 11:30 AM   |  #15  
OP Junior Member
Exeter
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by es0tericcha0s

Yea. Just make sure you put it in the right folder and then re-do the stock recovery and re-lock and then you should be good.

I'm going to try this soon!

Thanks for finding it!



Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
28th August 2014, 01:09 PM   |  #16  
OP Junior Member
Exeter
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Donate to Me
More
Thumbs up
So I flashed that ROM today and the OTA worked!

Thank you soooo much for finding it!

I'm now on 4.4.3, so I can use ViperOne properly
29th August 2014, 11:17 PM   |  #17  
OP Junior Member
Exeter
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Donate to Me
More
If anyone wants help with this you can PM me. I've been through it so many times!
29th August 2014, 11:19 PM   |  #18  
Senior Member
Thanks Meter: 586
 
3,082 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andregardner

So I flashed that ROM today and the OTA worked!

Thank you soooo much for finding it!

I'm now on 4.4.3, so I can use ViperOne properly



Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes