Post Reply

ZTE Z730 Concord II Root?

15th July 2014, 11:27 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Beltsville
Thanks Meter: 440
 
2,150 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
Anyone have any idea if the ZTE Concord II (Z730) for MetroPCS can be rooted or has found a way actually do it?

I've looked around and doesn't seem like there's an way to root it yet.
The Following User Says Thank You to jblazea50 For This Useful Post: [ View ]
17th July 2014, 03:11 AM   |  #2  
immascorpio1114's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by jblazea50

Anyone have any idea if the ZTE Concord II (Z730) for MetroPCS can be rooted or has found a way actually do it?

I've looked around and doesn't seem like there's an way to root it yet.

BUMP!!! Pleaseee
11th September 2014, 11:30 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Another Bump
Hi, I registered just to say bump! This is a highly anticipated root and I wish all those working on it the best of luck. We eagerly await your fine work. Thanks again.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank