Google Play Store Payments Available in China

Google has taken a big step to make its services accessible globally. Since the introduction of … more

How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

TWRP for Nexus 6 and 9 Available, Unofficial CM12 Alpha for HTC Explorer! – XDA TV

Team Win Recovery Project for the Nexus 6 and Nexus … more

Jolla Tablet Announced: The Second Sailfish OS Device

A little over a year ago, Jolla released its first smartphone with the brand new Jolla … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ZTE Z730 Concord II Root?

OP jblazea50

16th July 2014, 12:27 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Beltsville
Thanks Meter: 466
 
2,178 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
Anyone have any idea if the ZTE Concord II (Z730) for MetroPCS can be rooted or has found a way actually do it?

I've looked around and doesn't seem like there's an way to root it yet.
The Following 2 Users Say Thank You to jblazea50 For This Useful Post: [ View ]
17th July 2014, 04:11 AM   |  #2  
immascorpio1114's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by jblazea50

Anyone have any idea if the ZTE Concord II (Z730) for MetroPCS can be rooted or has found a way actually do it?

I've looked around and doesn't seem like there's an way to root it yet.

BUMP!!! Pleaseee
11th September 2014, 12:30 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Another Bump
Hi, I registered just to say bump! This is a highly anticipated root and I wish all those working on it the best of luck. We eagerly await your fine work. Thanks again.
The Following User Says Thank You to sardoggy For This Useful Post: [ View ]
7th October 2014, 11:44 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
How rooted I my Z730
Forgive me if I do an improper post; However, I was able to root my Z730 using this method. I can't remember where I got it. So I will say strait out this is not my work, and if you are the super awesome developer please let everyone know. I congratulate you sir. I am just starting my adventure into mobile development. I want to make a rom for this phone. My advice is to not hold your breath it may be some time before I get it done. If there is anyone out there whom wants to assist/teach me how to do this let me know.

PS- Make sure, when you unpack this zipped file, to have no spaces in the folder or file name.
Attached Files
File Type: zip ZTEROOTCWMV2.zip - [Click for QR Code] (12.35 MB, 344 views)
21st October 2014, 10:38 PM   |  #5  
Junior Member
Flag Oxard ca.
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Prompt zterootconcordV2 _how did you Get it to work on your Z730?
hey, I have tried to get This to word but I think I am not doing some thing wrong when I unpack it from my desktop PC. maybe not renamed it right. I have look at the note book archive and it looks like it should work. could you please help me out and I Will be so thankful to you and all the Developments involved. what is happening 's that it *keeps dooming. comes up and runs the prompt but nothing is happening at all. seems like it is ADB BUT IT DOSE. NOT SIT STILL LONG ENOUGH TO TAKE?

WOLF.EAGLE1957
23rd October 2014, 12:09 AM   |  #6  
razorloves's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 127
 
462 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by Dustinb22

Forgive me if I do an improper post; However, I was able to root my Z730 using this method. I can't remember where I got it. So I will say strait out this is not my work, and if you are the super awesome developer please let everyone know. I congratulate you sir. I am just starting my adventure into mobile development. I want to make a rom for this phone. My advice is to not hold your breath it may be some time before I get it done. If there is anyone out there whom wants to assist/teach me how to do this let me know.

PS- Make sure, when you unpack this zipped file, to have no spaces in the folder or file name.

looks like this is the original post for that zip, fyi.
http://androidforums.com/concord-2-a...ncord-2-a.html
The Following User Says Thank You to razorloves For This Useful Post: [ View ]
25th October 2014, 09:32 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Oxard ca.
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Look has any one found a complete Root Procedure that can root ZTE Z730 Android =Con
Quote:
Originally Posted by jblazea50

Anyone have any idea if the ZTE Concord II (Z730) for MetroPCS can be rooted or has found a way actually do it?

I've looked around and doesn't seem like there's an way to root it yet.

25th October 2014, 08:08 PM   |  #8  
razorloves's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 127
 
462 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by Wolf.eagle1957

http://forum.xda-developers.com/show...36&postcount=6

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes