FORUMS

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

[Guide] Create a CM Theme: From environment setup to publishing on Google Play

3,776 posts
Thanks Meter: 10,597
 
By upndwn4par, Recognized Developer / Forum Moderator on 12th July 2014, 01:22 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
22nd April 2015, 02:48 AM |#311  
Senior Member
Thanks Meter: 1,067
 
More
Quote:
Originally Posted by Arshid Vinod

This is what I get. #attached

You need to get a detailed logcat. One that shows the aapt error. How experienced are you at using styles in cm themes?
 
 
22nd April 2015, 02:49 AM |#312  
Arshid Vinod's Avatar
Member
Flag Kannur
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by hoppermi

You need to get a detailed logcat. One that shows the aapt error. How experienced are you at using styles in cm themes?

I'm new here! Learned everything from guides like this.
I've got the logcat. what to do now??
Last edited by Arshid Vinod; 22nd April 2015 at 02:53 AM.
22nd April 2015, 02:54 AM |#313  
Senior Member
Thanks Meter: 1,067
 
More
Quote:
Originally Posted by Arshid Vinod

I'm new here! Learned everything from guides like this.

Turn on USB debugging, install Catlog from play store to get easy log and try and install again. You should be able to scroll up the log to find the error. You probably have unsupported attributes in the style. Theme engine will pull what it needs from original apk, so only include the items you are changing, in this case the one I gave you. If it still errors screen shot the error and post it here
22nd April 2015, 03:12 AM |#314  
Arshid Vinod's Avatar
Member
Flag Kannur
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by hoppermi

Turn on USB debugging, install Catlog from play store to get easy log and try and install again. You should be able to scroll up the log to find the error. You probably have unsupported attributes in the style. Theme engine will pull what it needs from original apk, so only include the items you are changing, in this case the one I gave you. If it still errors screen shot the error and post it here

Here is the screenshot of the logcat!

Edit: I found the error but can't figure out how to fix it.
"No resource found that matches the given name:attr'android:statusbarcolor' "
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-04-22-07-40-01.png
Views:	74
Size:	69.8 KB
ID:	3275409  
Last edited by Arshid Vinod; 22nd April 2015 at 03:21 AM.
22nd April 2015, 03:18 AM |#315  
Senior Member
Thanks Meter: 1,067
 
More
Quote:
Originally Posted by Arshid Vinod

Here is the screenshot of the logcat!

There are no errors on that screen. The errors have a red box with an E in it. Search for aapt

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Arshid Vinod

Here is the screenshot of the logcat!

I have to go to sleep. Pastbin your styles.xml and link it here and I will look at it in the morning
22nd April 2015, 12:28 PM |#316  
Senior Member
Thanks Meter: 1,067
 
More
Quote:
Originally Posted by Arshid Vinod

Here is the screenshot of the logcat!

Edit: I found the error but can't figure out how to fix it.
"No resource found that matches the given name:attr'android:statusbarcolor' "

https://developer.android.com/traini...ial/theme.html There are some great guides on the android developer website dealing with styles. this is one that shows how to use styles to change status bar.

Also, xml is case sensitive. Make sure you are using capital letters in the right spots
Last edited by hoppermi; 22nd April 2015 at 12:31 PM.
30th May 2015, 11:58 PM |#317  
Lars124's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
More
Hi guys, I'm getting one problem while compiling my theme.
Everything works fine, until I place the "colors.xml" file in: "\src\main\assets\overlays\android\res\values\styl es.xml".
Log is attached because it has to many letters.

Thanks in advance.
Attached Files
File Type: txt Log.txt - [Click for QR Code] (41.1 KB, 8 views)
19th July 2015, 09:24 AM |#318  
kushpancake's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 25
 
Donate to Me
More
new icons?!
Does anybody know how I can possibly add an icon to my statusbar? I don't necessarily need it to function... I just want to put a png up there on the far left side. I'm using a nexus 6 running DU 5.1.1 CM TE.

thanks in advance!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes