Post Reply

[request] [framaroot]

OP Jansxel

25th September 2014, 12:53 PM   |  #31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
framaroot not work on sumsung note 3 neo
Framaroot not work on my samsung note 3 neo..Can u fix it... tq
29th September 2014, 06:13 AM   |  #32  
chiragvagh's Avatar
Senior Member
Flag Surat
Thanks Meter: 47
 
197 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Thumbs up Framaroot for Micromax Canvas 2 Colors Kitkat rom
Framaroot for Micromax Canvas 2 Colors Kitkat rom
1st October 2014, 06:43 AM   |  #33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Micromax Canvas 2 Colours (A120) FOTA KITKAT root support needed.
Hi Framaroot team,

I own a Micromax Canvas 2 Colours (A120) phone that received the KitKat update via FOTA during August.
The Framaroot v1.9.3 app seems to succesfully root the STOCK KITKAT ROM that ships with the new Canvas A120 devices.
BUT, FOTA updated Kitkat devices couldn't be rooted using the latest v1.9.3 Framaroot app. Every exploit fails to root the device.
I request the team to update the app to support rooting of the fota updated micromax Canvas A120 devices.
Hope you will do it soon. Waiting Team.
7th October 2014, 08:06 AM   |  #34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
chinese samsung sm-g3502l
Hi !

First, thanks a lot for all the great job done here !

But I'm pulling my hair out trying to root my new chinese sm-g350l. I have tried lots of tuto and many different software, but none of them are working...

Any help will be much appreciated guys !

Thanks again.
12th October 2014, 03:49 PM   |  #35  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Phone Need framaroot for Xolo A500 Club!!!
When i was on jellybean 4.2.2, i can easily root my mobile using framaroot .. Just before a month , my mobile had got official kitkat.... Now the problem, i couldn't root my mobile after updating to kitkat 4.4.2... Please fix this issue in framaroot app... my chipset is mt6572 with dual core 1.3ghz,, and 512mb ram!!!
13th October 2014, 01:46 PM   |  #36  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Framaroot for Lenovo A396
Nebie. Need framaroot and instructions for rooting
lenovo A396
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes