Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,424 Members 36,445 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Bug] Double Audio on Resume

Tip us?
 
htmltag
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: May 2013
Unhappy [Bug] Double Audio on Resume

Bug Description:
  • When resuming playback, double audio occurs (few ms delay on the echo/replay).
  • It does not happen when playing from the beginning and seeking.
  • Seeking, play/pause and changing render from hw, hw+, soft do not make a difference.
  • The only way to avoid the issue is to not resume playback, start from the beginning and seek to where it last was.

Environment:
  • I run MX Player off a Hisense Android 4.2.2 TV.
  • I use BubbleUPnP to offer network access to my media, I do not transcode since MX Supports the native formats.
  • I use Universal Media Server as the UPnP source
 
bleu8888
Old
(Last edited by bleu8888; 24th August 2014 at 08:37 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 163
Posts: 239
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by htmltag View Post
Bug Description:
  • When resuming playback, double audio occurs (few ms delay on the echo/replay).
  • It does not happen when playing from the beginning and seeking.
  • Seeking, play/pause and changing render from hw, hw+, soft do not make a difference.
  • The only way to avoid the issue is to not resume playback, start from the beginning and seek to where it last was.

Environment:
  • I run MX Player off a Hisense Android 4.2.2 TV.
  • I use BubbleUPnP to offer network access to my media, I do not transcode since MX Supports the native formats.
  • I use Universal Media Server as the UPnP source
This looks like a device specific issue, I will try to contact device manufacturer.
Also if you would contact Hisense as a customer, we may have better chances to make them check if it is a device bug.
Thanks
MX Player Developer
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes