Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Post Reply

[Bug] MX Player not responding

OP 16MarcosSoares

24th August 2014, 12:08 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Hello,

Since the last update of the mx player for android, i'm having the following bug. When watching a video and try to pause it, it completely freezes and stops responding. If i just mess with the volume keys and move forward or backwards in the video it works fine, but when I go to the interface to pause, options, etc.. It stops responding.

I'm using a Samsung gt s5660.
24th August 2014, 08:09 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 167
 
241 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by 16MarcosSoares

Hello,

Since the last update of the mx player for android, i'm having the following bug. When watching a video and try to pause it, it completely freezes and stops responding. If i just mess with the volume keys and move forward or backwards in the video it works fine, but when I go to the interface to pause, options, etc.. It stops responding.

I'm using a Samsung gt s5660.

Please try again after rebooting device. Hardware decoder sometimes became unstable.
Also let me know if it happens with all three decoders -- hw, hw+, sw.
24th August 2014, 08:48 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by bleu8888

Please try again after rebooting device. Hardware decoder sometimes became unstable.
Also let me know if it happens with all three decoders -- hw, hw+, sw.

Already rebooted tons of times. Tried with all and without the decoders. The result is the same.
25th August 2014, 04:37 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 167
 
241 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by 16MarcosSoares

Already rebooted tons of times. Tried with all and without the decoders. The result is the same.

Would you send system log after app freezed? Please install MX Log Collector in advance and run log collector immediately after app freezed.
Thanks
25th August 2014, 05:54 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by bleu8888

Would you send system log after app freezed? Please install MX Log Collector in advance and run log collector immediately after app freezed.
Thanks

I sent the system log multiple times. I think it's now working, i don't know how.
25th August 2014, 06:29 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 167
 
241 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by 16MarcosSoares

I sent the system log multiple times. I think it's now working, i don't know how.

Unfortunately there are too many reporting emails. If you tell me your email address I will be able to check your log.
25th August 2014, 08:53 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by bleu8888

Unfortunately there are too many reporting emails. If you tell me your email address I will be able to check your log.

sure np

my email is: 16marcossoares@gmail.com
26th August 2014, 05:57 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 167
 
241 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by 16MarcosSoares

sure np

my email is: 16marcossoares@gmail.com

weird. there is no message from your account. did you send log to mxvideoplayer@gmail.com ?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes