FORUMS

(Bug) when opening I get some window to open or cancel

841 posts
Thanks Meter: 192
 
By busventinc, Senior Member on 21st August 2014, 05:26 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th September 2014, 07:51 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 307
 
More
Quote:
Originally Posted by alias4ever


Apparently this bug has not been fixed yet? I purchased the MX Player Pro from the Playstore and keep getting the license failed message. �� I tried uninstalling and reinstalling several times as well as clearing data/cache. �� FIX please!

Edit: Yes I have the newest installed.

Would you send me your gmail account used for purchase mx. And then I can check licensing status.
The Following User Says Thank You to bleu8888 For This Useful Post: [ View ]
 
 
5th September 2014, 07:56 PM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bleu8888

Would you send me your gmail account used for purchase mx. And then I can check licensing status.

Thanks! I sent you a pm with the email used. I can forward you the receipt if needs be. Thanks again.
21st September 2014, 06:38 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by alias4ever

Thanks! I sent you a pm with the email used. I can forward you the receipt if needs be. Thanks again.

I also have the same problem? I was install/reinstall program from Playstore. clear data. I don't have any idea.
Can you help me?
25th September 2014, 09:50 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by anian-ihor

I also have the same problem? I was install/reinstall program from Playstore. clear data. I don't have any idea.
Can you help me?

I actually heard from the Developer of the App and they were able to help me. I would try doing the same.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes