Watch This Now!

Mx player pro not working on my Pantech Sky Vega No. 6

4 posts
Thanks Meter: 0
By xChronoController, Junior Member on 10th May 2014, 04:34 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
[ERROR] MX Player Pro 1.7.26
Mark Russel Castro - 10:51 am 1 - Attachments
to mxvideoplayer
Manufacturer: PANTECH
Model: IM-A860S
Brand: VEGA
Version: 4.1.2 (REL)
Build: VEGA/VEGA_IM-A860L/ef51l:4.1.2/JZO54K/IM-A860L.009:user/release-keys
Kernel: Linux version 3.4.0-perf-diszell2008-TekCafeTeam-VegaNO6-V1
(diszell2008@ubuntu) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC)
) #1 SMP PREEMPT Thu Sep 5 22:33:51 ICT 2013
CPU: 4 core(s) 1.51 GHz (family:1 features:2047)
CPU architecture: 7
CPU features: swp half thumb fastmult vfp edsp neon vfpv3 tls vfpv4
Board platform: msm8960
Instruction set: armeabi-v7a (+armeabi)
Resolution: 1080 x 1848
Available screen size (DIP): 360 x 591 (smallest: 360)
Tablet: false
Screen size: Normal
Density: 3.0 (480)
Font scale: 1.15
Hardware main button: false
Locale: en_US
Total memory: 1920472 kB
Free memory: 244592 kB

Please describe the problem in detail.

What steps will reproduce the problem?

When i play a video it's just stops/crashessuddenly without any error message or
11th May 2014, 04:42 PM |#2  
CDB-Man's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 202
Go install MX Log Collector. Run MX Player, recreate the issue. As soon as the error happens, go run MX Log Collector.

Post the results of the error log so we can take a look.
The Following User Says Thank You to CDB-Man For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes