Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,661 Members 44,707 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Solved] The purchase history of this product cannot be found.

Tip us?
 
Fusakin
Old
(Last edited by Fusakin; 25th April 2014 at 05:37 AM.)
#1  
Fusakin's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Apr 2014
Thumbs up [Solved] The purchase history of this product cannot be found.

This is a repost of my problem from the old forums which hasn't been solved. Any help is appreciated.

Quote:
I'm receiving a popup message when I'm not connected to the internet that says: "The purchase history of this product cannot be found. Please check the internet connection and try again. Press the button below to open the product purchase page."

A screenshot can be seen here:

About screen when connected to the internet:
Edit 1: Outside links cannot be posted because I have <10 posts, so please go to the old forums and CTRL+F "The purchase history of this product cannot be found. Please check the internet connection and try again." for links to images.
 
ktsamy
Old
#2  
ktsamy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1185
Posts: 360
Join Date: Sep 2011
Location: Palani / Surat

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Fusakin View Post
This is a repost of my problem from the old forums which hasn't been solved. Any help is appreciated.



Edit 1: Outside links cannot be posted because I have <10 posts, so please go to the old forums and CTRL+F "The purchase history of this product cannot be found. Please check the internet connection and try again." for links to images.
how did you purchase the app?
Via Gogle Playstore or from Website?
Regards,
KTSamy


Hit Thanks if I helped
We are spending our valuable time for you without any cost.
 
Fusakin
Old
#3  
Fusakin's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ktsamy View Post
how did you purchase the app?
Via Gogle Playstore or from Website?
I purchased via Google Play Store.
 
ktsamy
Old
#4  
ktsamy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1185
Posts: 360
Join Date: Sep 2011
Location: Palani / Surat

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Fusakin View Post
I purchased via Google Play Store.
Try to clear data & uninstall from app manager
Install from google play store and ensure the network connection before the first run.
Let me know whether it's working or not?
Regards,
KTSamy


Hit Thanks if I helped
We are spending our valuable time for you without any cost.
 
Fusakin
Old
(Last edited by Fusakin; 25th April 2014 at 03:17 AM.)
#5  
Fusakin's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ktsamy View Post
Try to clear data & uninstall from app manager
Install from google play store and ensure the network connection before the first run.
Let me know whether it's working or not?
I followed your instructions - clear data, uninstall, install, run with internet - it works when I'm online, but after I turn off wifi and return into the app, the message appears when I tap to play a video.
 
ktsamy
Old
#6  
ktsamy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1185
Posts: 360
Join Date: Sep 2011
Location: Palani / Surat

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Fusakin View Post
I followed your instructions - clear data, uninstall, install, run with internet - it works when I'm online, but after I turn off wifi and return into the app, the message appears when I tap to play a video.
When you don't have the internet connection check the about screen for activation status.
Regards,
KTSamy


Hit Thanks if I helped
We are spending our valuable time for you without any cost.
 
Fusakin
Old
#7  
Fusakin's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ktsamy View Post
When you don't have the internet connection check the about screen for activation status.
I noticed that the popup is now occurring when I start the app with no internet connection.

I managed to go to the about screen and it says activated.
 
ktsamy
Old
#8  
ktsamy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1185
Posts: 360
Join Date: Sep 2011
Location: Palani / Surat

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Fusakin View Post
I noticed that the popup is now occurring when I start the app with no internet connection.

I managed to go to the about screen and it says activated.
Can you post a logcat?
So that the developer can trace the root cause.

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk
Regards,
KTSamy


Hit Thanks if I helped
We are spending our valuable time for you without any cost.
The Following User Says Thank You to ktsamy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Fusakin
Old
#9  
Fusakin's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ktsamy View Post
Can you post a logcat?
So that the developer can trace the root cause.

Sent from my Micromax A116 using Tapatalk
I'm not sure how, but I'm not getting the popup message any more.

I will update this thread if the message starts to appear again.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Shane Francis to Talk Android, Robotics, and Vision at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of … more

LG G Watch Tool is a Toolkit all Owners Need

The LG G Watch is one of the first two devices hitting the market rocking the highly anticipated … more

Benchmark Your CPU Performance with Mini CPU Integer Script

When it comes to device testing, there are two types of people on XDA. The first … more

Rid Yourself of Charging Annoyances with No Wake on Charge Xposed Module

Almost every OEM has skinned and otherwise modifiedAndroid to suit … more