PDA

View Full Version : Flashing "Wizard" Devices FULL Tutorial in Serbian Language!

w_w_w
1st September 2007, 04:40 PM
Hello everybody,

This is my first post. Some of the people here helped me alot with my device so I decided to give something in return...

THANK YOU : xda-developers.com, faria, Dr Puttingham, zoki and others I may forgot to mention!

This version of tutorial is v1 and final - from the collected material on different posts here on xda-developers forum. You may say that this is a "FOR DUMMIES" edition - STEP by STEP. :)

All the links from the tutorial are connected, and some of them even new ones.

Everything works, just follow tutorial carefully...

------------------------------------------
Link for tutorial in attachment / Link za uputstvo u prilogu
------------------------------------------

Pozdrav svima,

Ovo je moj prvi post ovde. Nekolicina ljudi mi je mnogo pomogla da sredim svoj uredjaj, pa ovim putem zelim da im se zahvalim i doprinesem neshto zajednici...

HVALA VAM : xda-developers.com, faria, Dr Puttingham, zoki i ostalima koje sam zaboravio da pomenem!

Ovo je prva verzija uputstva i konacna - sastavljena od materijala i uputstva nadjenih na xda-developers forumu. Moze se reci da je ovo verzija "ZA POCETNIKE" - KORAK po KORAK. :)

Svi linkovi unutar dokumenta su povezani, neki chak i novi dodati.

Sve radi, samo trebate pratiti pazhljivo uputstvo...

blazabg
6th November 2009, 02:07 AM
Hvala Brate, spasio si me... :eek::eek::eek:

yoske
6th November 2009, 01:23 PM
nema sta ima nas =)
svaka cast za trud =)

mrxfon
7th November 2009, 12:39 AM
Hvala prijatelju.

igorbulatovic
3rd May 2010, 05:01 PM
Cao,

imam jedan problem sa Qtek-9100 aj sad da probam da objasnim o cemu se radi, prije nekoliko prilikom punjenja telefon mi je pao i dio koji je unutar mobila ( usb ) slomio se sad telefon radi i kupio sam punjac za bateriju ali interesuje me kako da ubacim bilo koji ROM preko sd kartice??

Unaprijed zahvalan

Igor

dzoni2zr
4th May 2010, 09:48 PM
Druze svaka cast sto pomazes ljudima,inace vidim da je vecina vas upoznata dobro sa uredjajem tj, telefonom ovog tipa i stvarno po meni,....a probao sam sve i svasta i ono sto niko nije hteo...hehhehe...ovo je dosad jos naj zahvalniji uredjaj za licni customizing...i bilo kakve varijacije koje odstupaju od fabrickog...uglavnom puno pozdrava od dzoni2zr iz zrenjanina,samo tako nastavite,ako ikome nesto zatreba neka me slobodno mailuje na dzoni2zr@gmail.com ili cak neka pozove na 0644737241 bice mi drago ako mogu pomoci..imam na hardu svega i svacega za ovaj phon sto provereno radi
isprobavao licno i bio uporan do bola...romovi<soft i hard spl i ipl itd...itd...tako da budite mi dobri svi :-)

ala_borbe
22nd June 2010, 06:11 PM
hvala na uputstvu... mozda bismo trebali pokusati napraviti instalacioni paket s lokalizacijum (tastatura sa ČĆŽĐŠi ostali karakteri, MMS/GPRS podesavanja) ya nase prostore... ili cak prevesti windows...

pozzz iz BiH