View Full Version : Official T-Mobile HU WM6 ROM
Steeee
2nd December 2007, 03:58 PM
http://member.htc.com/ruudownload/t-mobile/TMobileWM6Step1-TMH.aspx
Enjoy! :)
ctibor
2nd December 2007, 08:53 PM
Thanks a lot, I am downloading now...
My question: this is a 'Hero' ROM, does it mean that it's the Artemis version without WiFi?
If yes, if I try it on my HTC branded 'normal' Artemis, will I loose the WiFi capability?
Thanks in advance for the answer!
md123
2nd December 2007, 10:13 PM
http://tm-phonedownloads.com/sd_compact3.html
Here is the english version link :D
ctibor
3rd December 2007, 09:13 AM
Thanks a lot, I am downloading now...
My question: this is a 'Hero' ROM, does it mean that it's the Artemis version without WiFi?
I think I got the answer for my own question. According to the wiki page WiFi is "not available at t-mobile (at,de,uk, pl,cz,hu) versions". :(
So I guess the rom does not contain the wifi drivers etc. Too bad. It would be nice to finally try a rom of my own language...
maweri
3rd December 2007, 02:13 PM
I changed end part of the address and used sk and I downloaded slovak version of the "official" wm6 rom which is not even annonced!!!! :)
-=Gerner=-
3rd December 2007, 04:47 PM
I think I got the answer for my own question. According to the wiki page WiFi is "not available at t-mobile (at,de,uk, pl,cz,hu) versions". :(
So I guess the rom does not contain the wifi drivers etc. Too bad. It would be nice to finally try a rom of my own language...
All ! Apologize me, but he is my nation partner !
Üdv Tibi !
Látom kérdéseid vannak itt a ROM és a Wi-Fi -t illetően.
Sajnos csak a gyári HTC P3300 tartalmaz Wi-Fi hardware-t. A T-Mobile MDA és a Dopod az biztosan nem. Az O2 szolgáltató által forgalmazott készülékekről nem tudom biztosan, de ott is ez a helyzet ha minden igaz. Sajnos maga, az egész áramkör, a vezérlő chip -pel együtt, hiányzik ezen utóbbi készülékekből.
Honnan lehet tudni ,hogy biztosan van, vagy nincs áramkör ?
-Nézd meg a Settings/Device Information/Identity mit ír ki.... ??
- Ha ARTE100 akkor van Wi-fi hardware.
- HA ARTE110 vagy ARTE120, akkor 100%, hogy nincs ! Sőt, az ARTE120-asokban még bluetooth sincs!
Tehát a helyzet rendkívül egyszerű, mert ha a hardware tartalmaz Wi-Fi áramkört, akkor akármilyen ROM-ot teszel fel, lesz Wi-Fi és W-LAN, és minden hozzávaló egyébb progi ( hiszen ezek alapból a WM5 és WM6 részei ). Ha nincs, akkor nem is települ, amikor flash-eled az Artemis-t, 1 új ROM-mal.
Most ezt gyorsan beírtam ide neked, nem volt kedvem angolul is a hossz miatt. Amennyiben gondolod, a többiekkel is megoszthatod az infót :)))
Látom írtál az Xt9 -es ügyben is, kiváncsi leszek, mikor lesz valami magyar megoldás is....
üdv.
ctibor
3rd December 2007, 05:12 PM
Gerner,
thanks for the info. PM has been sent to you.
------------
Köszi az infókat! Küldtem Neked privát üzit (kettőt is, mert először félreértettem a dolgot), majd nézd meg.
Üdv.
-=Gerner=-
3rd December 2007, 06:31 PM
Gerner,
thanks for the info. PM has been sent to you.
------------
Köszi az infókat! Küldtem Neked privát üzit (kettőt is, mert először félreértettem a dolgot), majd nézd meg.
Üdv.
PM replay, has been sent you.
AdamR78
3rd December 2007, 09:45 PM
Az O2 telefonban (XDA Orbit-nak hivjak) a WiFi mukodik.
zsitvayb
4th December 2007, 09:24 AM
Hi all!
Has anyone some experience about this rom? Does it worth to try?
What about ie. the memory leaking problem?
Any info appreciated...;)
__________________________________________________ _______
Üdv mindenki!
Van valakinek tapasztalata már ezzel a rommal? Érdemes feltenni?
Memóriafogyás stb. tekintetében mit mutat?
Köszi minden infot...;)
-=Gerner=-
6th December 2007, 06:48 PM
Az O2 telefonban (XDA Orbit-nak hivjak) a WiFi mukodik.
Értem. Köcc az infót !
Eddíg, ezt a verziót illetően, bizonytalan infóim voltak.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.