PDA

View Full Version : Greece Here!!!!!

Ngobreak
24th January 2008, 01:43 AM
kalispera se olous tou simpatriotes!!! thelo na kano mia erotisi!!!
epidi den mporo allo ta wm6 kamia fora kollaei kai ta lipa an valo ksana ta wm5 to gps bluetooth tha litourgisi kanonika?

Ngobreak
24th January 2008, 01:47 AM
kai kati allo stin arxi evala upgrade tou Jwrightmcps den xriazotan na kano unlock (nomizo) ama valo allo xriazetai na kano unlock?

defragen
25th January 2008, 01:23 AM
ta panta tha douleuoun opws prin otan valeis gprs. an kai me wm6 douleuei to gprs ftanei na vreis to swsto cab gia to configuration.

Episis to device sou den xreiazetai unlock an valeis otidipote allo ftanei na kaneis swsta to flash.

Parepiptwntws mou fenete periergo oti exeis varethei to WM6.
Den sterite tipota pera apo to na dexteis videocall kai epipleon mporeis na kaneis ta panta panw tou.

Ngobreak
25th January 2008, 02:05 AM
euxaristo poli vasika kamia fora mou kolaei kai exo provlima me to bluetooth den mporo na dexto arxeia apo allo kinito den ksero ti na kano

dimisxxx
25th January 2008, 11:17 AM
kalispera filaraki to provlima me to bluetooth sou pisteuo oti einai oti prepi na exeis to beam anixto otan pernis i dinis me to bluetoth sou dokimase.....giati this is the solution...........:)

Ngobreak
25th January 2008, 12:11 PM
euxaristo para poli !!!alli mia erotisi den exo katalavei ti einai to G3 Kai G4 mporeite na mou eksigisete :)

skynet_
26th January 2008, 04:23 PM
Diavazontas to wiki tha lithoun oles sou oi apories..
G3 kai G4 einai ta ligo diaforetika mobo tou Universal.

Ngobreak
1st February 2008, 01:51 PM
Re Paidia Thiki Gia Qtek9000 Poy Na Xoraei Kai Tin Mpatraria Pou To Exo Vali 3200mha.pou Mporo Na Vro Stin Ellada?

lagoudakis
1st February 2008, 04:47 PM
Diskola file moy

Ngobreak
2nd February 2008, 04:39 AM
iparxi kanenas na exei vali ram 128 sto universal tou? kai kserete kanenan na mou valei kai mena?
gamata prepei na einai!!!:cool:

jolas
2nd February 2008, 10:24 AM
Kalimera paidia se oloys.

euxaristo poli vasika kamia fora mou kolaei kai exo provlima me to bluetooth den mporo na dexto arxeia apo allo kinito den ksero ti na kano
Mia poly kaly lysh einai h efarmogh bluezard.

Epishs opoion endiaferei, h kalyterh rom wm6 poy exo dokimasei einai h parakato

"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345256"

(exei extra 22MB Flash Disk!!!)

defragen
5th February 2008, 08:46 AM
Kalimera paidia se oloys.

Mia poly kaly lysh einai h efarmogh bluezard.

Epishs opoion endiaferei, h kalyterh rom wm6 poy exo dokimasei einai h parakato

"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345256"

(exei extra 22MB Flash Disk!!!)

Συμφωνώ απόλυτα για την rom.
Άλλαζα κάθε βδομάδα rom μεχρι που κατέληξα σε αυτήν.
Την έχω πάνω από 3 μήνες.
Βέβαια η ROM αυτή είναι΄μόνο για G3 συσκευές ( που υποστιρίζουν flash disk).
Προσοχή λοιπόν γιατί αλλιώς θα έχετε πρόβλημα.

Καλή συνέχεια και μακριά από WM6.1 .
Προς το παρόν ότι βλέπετε είναι fake.
Αν βρώ κάποιο αυθεντικό core ( 2.0 + ) θα το κάνω post εδώ.

defragen
5th February 2008, 09:37 AM
euxaristo para poli !!!alli mia erotisi den exo katalavei ti einai to G3 Kai G4 mporeite na mou eksigisete :)

Σχετικά με αυτό το ερώτημα:
Για να καταλάβεις αν συσκευή σου είναι G3 ¨η G4 πρέπει να μπεις σε κατάσταση bootloader και να τσεκάρεις το version.
Άν έιναι κάτω από 1.9999 είναι G3 ενώ πάνω από 2.0000 είναι G4.
Η βασική τους διαφορά είναι ότι οι συσκευές G3 είναι χρονολογικά παλαιότερες και η βασική έκδοση Windows Mobile που χρησιμοποιούσαν ήταν WM2003 η οποία χρειαζόταν κατί σαν swap για να έχει καλύτερες επιδόσεις.
Την δουλειά αυτή την έκανε το Flash disk που στην ουσία είναι το κενό που υπάρχει από την μνήμη ROM των 64ΜΒ και της χωριτηκότητας toy ROM που χρησιμοποιούμε.
Vanilla ROM = μεγαλύτερο flash disk.
Γι'αυτον ακριβώς τον λόγω η συγκεκριμένη έκδοση που πρότείνουμε παραπάνω είναι η καλύτερη σε επίπεδα χρήσης μιας και έχει τα λίγότερα δυνατά βασικά προγράμματα χρήσης που θέλουν τα WM6 για να δουλέψουν και άπλετο χώρο για να βάλετε τα δικά σας προγράμματα.

Αυτά...

Ότι χρειάζεστε έδώ βρισκόμαστε. Σίγουρα κάποιος από εμάς θα μπορέσει να βοηθήσει...

Επίσης ξεκινάω την μετάφραση του WM6 οπότε ελπίζω σύντομα να σας έχω έτοιμο ελληνικό WM6 και ίσως και WM6.1

Ngobreak
6th February 2008, 04:06 AM
Sxetika Me To Rom Pou Mas Protimate Sas Exei Kanei Tipota Periergo Kollima Opos Otan Se Call Kapoios Kai Kanei Freeze!! Sto Display?

lepes
6th February 2008, 08:45 AM
Γεια σας πατριδες :)
θα βαλω τη ρομ που λετε παραπανω καθοτι βαρεθηκα αυτη που φοραω ;)
Καλο ειναι που βρηκαμε και εδω ανθρώπους να μας πουν καποια πραγματα!! :)

jolas
6th February 2008, 01:49 PM
Sxetika Me To Rom Pou Mas Protimate Sas Exei Kanei Tipota Periergo Kollima Opos Otan Se Call Kapoios Kai Kanei Freeze!! Sto Display?

Οχι, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ελεγξε μήπως έτρεχε στο background το activesync?

Επίσης, όποιον ενδιαφέρει, εδώ υπάρχουν μερικά έξυπνα tweaks, που θα αυξήσουν τις επιδόσεις του ppc
"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343830"

jolas
6th February 2008, 01:58 PM
Επειδή το μηχανάκι που χρησιμοποιούμε έχει πολλές δυνατότητες, είναι κρίμα όσοι από εμάς έχουν παραπάνω από ένα κινητά να τα κουβαλούνε όλα μαζί τους. Υπάρχουν λοιπόν λύσεις όπου μπορούμε να έχουμε στο ppc περισσότερα από ένα κινητά τηλέφωνα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την παρακάτω λύση:

"http://www.duosim.com/"

συγκεκριμένα το 'Clone 16 GSM SIM Card to 1 Super SIM Card', το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μέχρι και 16 τηλέφωνα σε μία SIM (εγώ έχω 5 στην συγκεκριμένη SIM).

Οποιον ενδιαφέρει υπάρχουν ανάλογα διάφορες εταιρείες (υπάρχει και μέχρι 25 τηλέφωνα στην SIM).

Ngobreak
6th February 2008, 03:40 PM
pos ginete i install exei ena arxeio mesa sto zip kai den ksero ti prepei na kano:(:confused:

jolas
6th February 2008, 04:08 PM
pos ginete i install exei ena arxeio mesa sto zip kai den ksero ti prepei na kano:(:confused:

Αποσυμπίεσε το folder "upgrade kit" στον Η/Υ και βάλε το αρχείο nk.nbf μέσα σ'αυτό το folder.
Αφού διαβάσεις πρώτα το αρχείο readme, βάλε το ppc σε bootloader mode (πατώντας ταυτόχρονα power + backlight button + reset pin) σύνδεσε το ppc με τον Η/Υ και "τρέξε" το ROMUpgradeUt και ακολούθησε τις οδηγίες...

Εδώ θα βρεις επίσης πολύ σημαντικές πληροφορίες για την διαδικασία update
"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=261200"

lagoudakis
6th February 2008, 08:49 PM
Σχετικά με αυτό το ερώτημα:
Για να καταλάβεις αν συσκευή σου είναι G3 ¨η G4 πρέπει να μπεις σε κατάσταση bootloader και να τσεκάρεις το version.
Άν έιναι κάτω από 1.9999 είναι G3 ενώ πάνω από 2.0000 είναι G4.
Η βασική τους διαφορά είναι ότι οι συσκευές G3 είναι χρονολογικά παλαιότερες και η βασική έκδοση Windows Mobile που χρησιμοποιούσαν ήταν WM2003 η οποία χρειαζόταν κατί σαν swap για να έχει καλύτερες επιδόσεις.
Την δουλειά αυτή την έκανε το Flash disk που στην ουσία είναι το κενό που υπάρχει από την μνήμη ROM των 64ΜΒ και της χωριτηκότητας toy ROM που χρησιμοποιούμε.
Vanilla ROM = μεγαλύτερο flash disk.
Γι'αυτον ακριβώς τον λόγω η συγκεκριμένη έκδοση που πρότείνουμε παραπάνω είναι η καλύτερη σε επίπεδα χρήσης μιας και έχει τα λίγότερα δυνατά βασικά προγράμματα χρήσης που θέλουν τα WM6 για να δουλέψουν και άπλετο χώρο για να βάλετε τα δικά σας προγράμματα.

Αυτά...

Ότι χρειάζεστε έδώ βρισκόμαστε. Σίγουρα κάποιος από εμάς θα μπορέσει να βοηθήσει...

Επίσης ξεκινάω την μετάφραση του WM6 οπότε ελπίζω σύντομα να σας έχω έτοιμο ελληνικό WM6 και ίσως και WM6.1μπραβο σου φιλε μου για την προσπαθεια που θα κανεις!!!!:)

skynet_
7th February 2008, 01:41 AM
Συμφωνώ απόλυτα για την rom.
Άλλαζα κάθε βδομάδα rom μεχρι που κατέληξα σε αυτήν.
Την έχω πάνω από 3 μήνες.
Βέβαια η ROM αυτή είναι΄μόνο για G3 συσκευές ( που υποστιρίζουν flash disk).
Προσοχή λοιπόν γιατί αλλιώς θα έχετε πρόβλημα.

Καλή συνέχεια και μακριά από WM6.1 .
Προς το παρόν ότι βλέπετε είναι fake.
Αν βρώ κάποιο αυθεντικό core ( 2.0 + ) θα το κάνω post εδώ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Η ROM του nnc είναι απλά κορυφαία, με πολύ ελεύθερη μνήμη και καθόλου κολλήματα.

defragen τι είναι η extrom που χρησιμοποιείς?

Ngobreak
7th February 2008, 06:39 AM
re paidia vasika evala to rom pou mou protimisate ki tora to bluetooth den mporo na dexto arxeia apo alla kinita ti na kano
(pantos to rom einai gamato poli maresei sas euxaristo para poli):D

lepes
7th February 2008, 08:13 AM
μια χαρα ειναι η rom γρηγορη light και χωρις κολληματα!!!
.. οσο για το bt πανε στις settings--> Beam και κανει klik στο receive all incoming beams ;).

defragen
7th February 2008, 04:34 PM
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Η ROM του nnc είναι απλά κορυφαία, με πολύ ελεύθερη μνήμη και καθόλου κολλήματα.

defragen τι είναι η extrom που χρησιμοποιείς?

to EXT ROM to exw teleiws adeio.
to exw kseklidwsei akiito xriimopoiw san apithikeutiko xwro gia ta programm files opws kai to flash disk.
Autin tin stigmi exw 27 mb free ram me apeira pragmata panw

geovass
8th February 2008, 03:46 PM
Kalispera paidia.

Antimetopizw ena mikro provlima me to Universal mou. Eixa na to xrisimopoiisw 2 xronia toulaxiston, kai apofasisa na to vgalw apo to kouti kai na to anavathmisw. Teleftaia rom pou eixa valei itan mia WM5.

To thema einai oti ksekinaw tin a anavathmisi kai mou petaei error 112: ce rom update error.
Eimai kolimenos sto BL v1.00 kai den thimamai pws ksekolaw apo edw...
Any help?

jolas
8th February 2008, 04:59 PM
Kalispera paidia.

Antimetopizw ena mikro provlima me to Universal mou. Eixa na to xrisimopoiisw 2 xronia toulaxiston, kai apofasisa na to vgalw apo to kouti kai na to anavathmisw. Teleftaia rom pou eixa valei itan mia WM5.

To thema einai oti ksekinaw tin a anavathmisi kai mou petaei error 112: ce rom update error.
Eimai kolimenos sto BL v1.00 kai den thimamai pws ksekolaw apo edw...
Any help?

Επειδή ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικές ενέργειες (π.χ. αναβάθμιση bootloader κ.λ.π.), σου παραθέτω links που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου.

"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=259003"
"http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Universal".

Καλή επιτυχία!

geovass
11th February 2008, 09:45 AM
Επειδή ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικές ενέργειες (π.χ. αναβάθμιση bootloader κ.λ.π.), σου παραθέτω links που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου.

"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=259003"
"http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Universal".

Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστω. Θα το προσπαθήσω...

EDIT. ανοιγω το mtty utility αλλα δεν εχει USB Port...
Πως προχωράω απο εδω?

EDIT. βρηκα ακρη ! Του περναω την ROM UNI_ROM_2.61.18_PDAVIET
Λεει τιποτα?
Να κανω Και bootloader upgrade σε 1.2 ?

djterry
19th February 2008, 09:56 AM
Γεια σας

Ειμαι νεος στο χωρο των ppc και θα ηθελα καποια βοηθεια

Θελω να βαλω τα WM6 στο ppc το οποιο ειναι ενα qtek9000. Μπηκα στο bootloader (νομιζω δηλαδη.. :D) και μου εγραφε serial v1.01. Ειναι σωστο, δηλαδη ειναι η συσκευη μου G3; Επισεις καποια χαρακτηριστικα ειναι :
OS VERSION:5.1.195 (Build 14847.2.0.0)
ROM:1.30.77 WWE (ΗΜ/ΝΙΑ:02/20/06)
RADIO:1.09.00
ExtROM:1.30.176 WWE

Τι πρεπει να κανω ωστε να μπορεσω να εγκαταστησω τα WM6 (πχ αναβαθμιση bootloader κτλ).

Σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω να με βοηθησει καποιος. :rolleyes:

jolas
19th February 2008, 04:04 PM
Σε ευχαριστω. Θα το προσπαθήσω...

EDIT. ανοιγω το mtty utility αλλα δεν εχει USB Port...
Πως προχωράω απο εδω?

EDIT. βρηκα ακρη ! Του περναω την ROM UNI_ROM_2.61.18_PDAVIET
Λεει τιποτα?
Να κανω Και bootloader upgrade σε 1.2 ?

Τη συγκεκριμένη ROM δεν την έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.
Οσον αφορά την αναβάθμιση του bootloader σε 1.2, η γνώμη μου είναι - εφ'όσον με το υπάρχων bootloader δεν έχεις προβλήματα - να μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση.

geovass
19th February 2008, 04:11 PM
Τη συγκεκριμένη ROM δεν την έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.
Οσον αφορά την αναβάθμιση του bootloader σε 1.2, η γνώμη μου είναι - εφ'όσον με το υπάρχων bootloader δεν έχεις προβλήματα - να μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση.

Thanks. Την εχω βαλει την ROM και παει μια χαρα.

jolas
19th February 2008, 04:12 PM
Γεια σας

Ειμαι νεος στο χωρο των ppc και θα ηθελα καποια βοηθεια

Θελω να βαλω τα WM6 στο ppc το οποιο ειναι ενα qtek9000. Μπηκα στο bootloader (νομιζω δηλαδη.. :D) και μου εγραφε serial v1.01. Ειναι σωστο, δηλαδη ειναι η συσκευη μου G3; Επισεις καποια χαρακτηριστικα ειναι :
OS VERSION:5.1.195 (Build 14847.2.0.0)
ROM:1.30.77 WWE (ΗΜ/ΝΙΑ:02/20/06)
RADIO:1.09.00
ExtROM:1.30.176 WWE

Τι πρεπει να κανω ωστε να μπορεσω να εγκαταστησω τα WM6 (πχ αναβαθμιση bootloader κτλ).

Σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω να με βοηθησει καποιος. :rolleyes:

Σωστά η ένδειξη 'serial v1.01', σημαίνει μπήκες σε bootloader mode. (Μόλις συνδέσεις το USB καλώδιο, το serial θα μετατραπεί σε usb). Επίσης όντως η συσκευή σου είναι G3.
Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την ROM που σε ενδιαφέρει και να προχωρήσεις στην αναβάθμιση.

djterry
23rd February 2008, 01:43 PM
Σωστά η ένδειξη 'serial v1.01', σημαίνει μπήκες σε bootloader mode. (Μόλις συνδέσεις το USB καλώδιο, το serial θα μετατραπεί σε usb). Επίσης όντως η συσκευή σου είναι G3.
Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την ROM που σε ενδιαφέρει και να προχωρήσεις στην αναβάθμιση.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα του περάσω την έκδοση που έχεις βάλει και εσύ στο δικό σου. Την έχω κατεβάσει και είναι ενα αρχείο NK.NBF. Απλά θα ήθελα να μου πείς πώς του κάνω εγκατάσταση (ή να μου δώσεις ενα link για το πως γίνεται). Επίσεις την περνάω κα'ευθείαν χώρις να κάνω κανένα update στο bootloader κτλ; Αν θα θελήσω αργότερα να το επαναφέρω όπως ήταν πριν, θα πρέπει να κρατήσω κανένα backup; Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

jolas
23rd February 2008, 02:54 PM
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα του περάσω την έκδοση που έχεις βάλει και εσύ στο δικό σου. Την έχω κατεβάσει και είναι ενα αρχείο NK.NBF. Απλά θα ήθελα να μου πείς πώς του κάνω εγκατάσταση (ή να μου δώσεις ενα link για το πως γίνεται). Επίσεις την περνάω κα'ευθείαν χώρις να κάνω κανένα update στο bootloader κτλ; Αν θα θελήσω αργότερα να το επαναφέρω όπως ήταν πριν, θα πρέπει να κρατήσω κανένα backup; Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Δες στο post #19, όπου έχω απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση και έχω επισυνάψει τα απαραίτητα αρχεία!

lagoudakis
23rd February 2008, 04:39 PM
παιδια γεια,εχει φιλος ενα jasjar σαν το δικο μου,εγω το πηρα ξεκλειδωμενο για να αλλαζω ρομ,ποιο ειναι το αρχειο που πρεπει να τρεξω και στο δικο του;ευχαριστω:)

jolas
23rd February 2008, 04:42 PM
παιδια γεια,εχει φιλος ενα jasjar σαν το δικο μου,εγω το πηρα ξεκλειδωμενο για να αλλαζω ρομ,ποιο ειναι το αρχειο που πρεπει να τρεξω και στο δικο του;ευχαριστω:)

Για δοκίμασε αυτά...

"http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Uni_Simlock_by_Buzz_and_team"

edit: Εαν κατάλαβα καλά οτι θέλεις να ξεκλειδώσεις την SIM, τότε τα παραπάνω ελπίζω ότι θα βοηθήσουν...

lagoudakis
23rd February 2008, 09:11 PM
Για δοκίμασε αυτά...

"http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Uni_Simlock_by_Buzz_and_team"

edit: Εαν κατάλαβα καλά οτι θέλεις να ξεκλειδώσεις την SIM, τότε τα παραπάνω ελπίζω ότι θα βοηθήσουν...thanks φιλε μου,αυτο νομιζω οτι ειναι για sim που δεν εχει προβλημα η συσκευη του,για να περασει αλλη ρομ θελει

djterry
25th February 2008, 12:46 PM
Δες στο post #19, όπου έχω απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση και έχω επισυνάψει τα απαραίτητα αρχεία!

Φιλε μου την έκανα την αναβάθμιση και τώρα το μηχανάκι μου πετάει. Δεν γίνεται κάτι όμως με το πληκτρολόγιο να γράφει τουλάχιστον ελληνικά για τα ονόματα των επαφών;

lagoudakis
25th February 2008, 03:17 PM
Για το hardware πληκτρολογιο θα βαλεις το ΑΕΚ και το resco keyboard για την οθονη και τα 2 στελνουν 160 χαρακτηρες μηνυμα και βεβαια γραφεις και ελληνικα οποτε θελεις:)

djterry
26th February 2008, 08:13 AM
Για το hardware πληκτρολογιο θα βαλεις το ΑΕΚ και το resco keyboard για την οθονη και τα 2 στελνουν 160 χαρακτηρες μηνυμα και βεβαια γραφεις και ελληνικα οποτε θελεις:)

Μήπως μπορείς να μου δώσεις τα links να τα κατεβάσω γιατί εχω ψάξει για αυτά αλλά μου βγάζει συνέχεια άσχετα πράγματα. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

lagoudakis
26th February 2008, 08:54 AM
θα στα στειλω το βραδυ φιλε μου που θα ειμαι σπιτι:)εχεις pm!!

Ngobreak
29th March 2008, 03:55 PM
re paidia ta kainourgia rom 6.1 ti lleei! na to valoume i mpaaa!! tin protimisisas theloume:)

jolas
30th March 2008, 12:29 AM
re paidia ta kainourgia rom 6.1 ti lleei! na to valoume i mpaaa!! tin protimisisas theloume:)

Παραμένω στην NNCUONG v2.11.11...;)

skynet_
30th March 2008, 09:20 PM
Η Rom του Nnc όντως δείχνει να παραμένει αξεπέραστη...

skynet_
30th March 2008, 09:27 PM
Άσχετη ερώτηση αλλά με το AEKmap πως βάζετε τόνους?...

lagoudakis
31st March 2008, 08:36 AM
Η Rom του Nnc όντως δείχνει να παραμένει αξεπέραστη...ποια ειναι αυτη;:(

defragen
31st March 2008, 01:04 PM
Καλησπέρα,

Σχετικά με το WIN M6.1

Για σχεδόν 1 μήνα δοκιμάζω το νέο ROM του ranju ( v.7.4).
Πέρα από κάποια προβλήματα απόλυσης κλήσης είναι αρκετά σταθερό και σε επιδόσεις κάπως καλύτερο από το NNCUONG v2.11.11. ( προσωπική 'αποψη αυτό).

Αναλυτικά έχω εγκατασήσεϊ:
-SKTOOL
-Sprint systray icons
-HTC HomePlug
-HTC HTC Home
-emunutz HTC Home Costumizer
-A_C S2U2
-AEKMap
-Ce4arab SMS Mode
-Chi-Tai Dang BatteryStatus TD-Plugin ( plus)
-Home Angenda apllication
-Access Terminal Client User
-Quick Menu
-Oxios Hibernate
-Pim Backup
-Performance
-Pocket RaR
-Registry Editor
-RouteBTAudio
-WKTASK
-EXtROM_Utility

Και αυτή την στιγμή μετά από 50+ ώρες συνεχόμενης χρήσης χωρίς reset το memory είναι :
Storage: 25.31
Program: 21.30

Καθόλου άσχημα!!!

Επίσης αυτήν την περίοδο είμαι σε διαδικασία μετάφρασης του 6 και 6.1 σε ελληνικά.

Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας:

Θα το χρησιμοποιήσετε ή τσάμπα προσπαθώ?
Αν είναι να το αφήσω το project και να ασχοληθώ με κανένα άλλο προγραμματάκι.

jolas
31st March 2008, 02:13 PM
ποια ειναι αυτη;:(

..."http://rapidshare.com/files/68263839/uni_2_11_11.rar"

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά της:

CE OS 5.21933 (Build 18533.0.7.1)
Support 128Mb RAM based on mamaich patched ROM
30Mb ++ available RAM upon soft reset
22MB Flash Disk available
Plain Vanilla with Mobile Office (minus one note)
PocketRAR, Oxios App, pBAR (Viet language)
working WPA-PSK/TKIP

Κατά την προσωπική μου άποψη, παρόλο που είναι 4 μηνών παραμένει στην κορυφή από άποψη αξιοπιστίας, ταχύτητας, σταθερότητας και αποθηκευτικού χώρου.

jolas
31st March 2008, 02:22 PM
Καλησπέρα,

Σχετικά με το WIN M6.1

Για σχεδόν 1 μήνα δοκιμάζω το νέο ROM του ranju ( v.7.4).
Πέρα από κάποια προβλήματα απόλυσης κλήσης είναι αρκετά σταθερό και σε επιδόσεις κάπως καλύτερο από το NNCUONG v2.11.11. ( προσωπική 'αποψη αυτό).

Αναλυτικά έχω εγκατασήσεϊ:
-SKTOOL
-Sprint systray icons
-HTC HomePlug
-HTC HTC Home
-emunutz HTC Home Costumizer
-A_C S2U2
-AEKMap
-Ce4arab SMS Mode
-Chi-Tai Dang BatteryStatus TD-Plugin ( plus)
-Home Angenda apllication
-Access Terminal Client User
-Quick Menu
-Oxios Hibernate
-Pim Backup
-Performance
-Pocket RaR
-Registry Editor
-RouteBTAudio
-WKTASK
-EXtROM_Utility

Και αυτή την στιγμή μετά από 50+ ώρες συνεχόμενης χρήσης χωρίς reset το memory είναι :
Storage: 25.31
Program: 21.30

Καθόλου άσχημα!!!

Επίσης αυτήν την περίοδο είμαι σε διαδικασία μετάφρασης του 6 και 6.1 σε ελληνικά.

defragen,

Πραγματικά είναι αξιέπαινη και εξαιρετική η προσπάθειά σου!!!:)

Μιας όμως και ρωτάς την άποψή μας, θα έλεγα ότι η προσωπική μου άποψη συνοψίζεται στο παραπάνω post μου, μιας και παραμένω ακόμη, οπαδός της ROM του NNCUONG και ακόμη ίσως από λόγους συνήθειας αλλά με εξυπηρετεί καλύτερα η χρήση των αγγλικών ονοματολογιών στα windows.

lagoudakis
31st March 2008, 02:33 PM
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!δουλευω εδω και 15 μερες την Ranju's - v7.4,αλλα μου εχει κανει 2-3 κοληματα σε κλησεις:(για την ακριβεια βρηκα την συσκευη κολημενη σε καποια κληση που με ειχαν παρει,δεν ξερω αν ηταν αναπαντητη η χτυπαγε και δεν το ακουσα μπορει να φταιει και το radio γιατι ειμαι με το 1.09)φυσικα και θα δουλεψω την ελληνικη που θα βγαλει ο φιλος!!επισης καλο θα ηταν να ενημερωσει και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50144

lagoudakis
2nd April 2008, 02:52 PM
και κατι ακομα,ποio radio σας δουλευει καλυτερα κατα την γνωμη σας;

jolas
2nd April 2008, 05:59 PM

Η 1.17, γιατί με την 1.18 είχα παρατηρήσει αρκετά αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία...

lagoudakis
2nd April 2008, 07:19 PM
ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου,ωραιο το avatar και η υπογραφη σου:):)

skynet_
6th April 2008, 11:25 AM

Προσωπικά θα το χρησιμοποιήσω, εκτός και πουληθεί το Qtek μου νωρίτερα.
Παρόλα αυτά defragen, η ROM σου μπορεί να αποτελέσει βάση για αντίστοιχη μετάφραση και σε άλλες συσκευές.

skynet_
6th April 2008, 11:26 AM

Προσωπικά το 1.15 δουλεύει καλύτερα από όλα τα νεότερα (G3 συσκευή).

speedking
6th April 2008, 08:12 PM
ρε παιδια,ξερει κανενας,αν υπαρχει "μαστορας" στην Ελλαδα που να αναβαθμηζει "κιου-τεκ"(!) στα 128ΜΒ??:confused:

φιλικα,
Τασος

skynet_
7th April 2008, 09:38 AM
ρε παιδια,ξερει κανενας,αν υπαρχει "μαστορας" στην Ελλαδα που να αναβαθμηζει "κιου-τεκ"(!) στα 128ΜΒ??:confused:

φιλικα,
Τασος

Αν τον βρείτε πείτε και σε εμάς! :D

skynet_
7th April 2008, 09:39 AM

Κανείς?...

jolas
7th April 2008, 01:06 PM

Πατάς πρώτα το Q και μετά το φωνήεν...

skynet_
7th April 2008, 08:51 PM
Πατάς πρώτα το Q και μετά το φωνήεν...

Γιατί όμως βγάζει στο δικό μου το ελληνικό ερωτηματικό? Με το Greek HTC Universal layout πάντα..

jolas
7th April 2008, 09:18 PM
:confused::confused:Γιατί όμως βγάζει στο δικό μου το ελληνικό ερωτηματικό? Με το Greek HTC Universal layout πάντα..

Δεν γνωρίζω γιατί...

Δοκίμασε αν θέλεις και το layout που χρησιμοποιώ εγώ

Elroy_b
8th April 2008, 02:00 PM
hello hello

maybe you can give me an answer to my question.

going to greece on holiday, and i'm looking for Tomtom or garmin navigation maps of greece especially Rhodos..

maybe you gauys can help.

thnx in advance!!

jolas
8th April 2008, 02:25 PM
hello hello

maybe you can give me an answer to my question.

going to greece on holiday, and i'm looking for Tomtom or garmin navigation maps of greece especially Rhodos..

maybe you gauys can help.

thnx in advance!!

I believe that Tomtom isn't the best solution for Greece.

The best maps (details, coverage, etc.) are the Destinator's one, and they are produced by NGI.

Best Regards.

makiss78
9th April 2008, 02:57 PM

Με το SYM (δίπλα στο space), τουλάχιστον σε εμένα έτσι είναι.

skynet_
11th April 2008, 03:40 PM
Thanks maki δούλεψε το Sym κανονικά και σε μένα :):)
Επόμενος σταθμός διαλυτικά :D:D

skynet_
18th April 2008, 01:47 PM
Παίδες με τη Rom του Nnc προσπαθώ να βρω τον τρόπο να βάλω Mms αλλά μάταια...
Έχει κανείς εμπειρία με κάτι αντίστοιχο?

Ngobreak
7th May 2008, 12:33 AM
paidia poli maresei to rom pou mou protomisate tha paramino stin idia?
iparxi kamia alli pio cooooool akoma?

jkatsou
8th May 2008, 09:33 PM
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!δουλευω εδω και 15 μερες την Ranju's - v7.4,αλλα μου εχει κανει 2-3 κοληματα σε κλησεις:(για την ακριβεια βρηκα την συσκευη κολημενη σε καποια κληση που με ειχαν παρει,δεν ξερω αν ηταν αναπαντητη η χτυπαγε και δεν το ακουσα μπορει να φταιει και το radio γιατι ειμαι με το 1.09)φυσικα και θα δουλεψω την ελληνικη που θα βγαλει ο φιλος!!επισης καλο θα ηταν να ενημερωσει και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50144

Φίλε μου, το παθαίνω πολύ συχνά αυτό. Βρίσκω πολλές φορές το τηλέφωνο κολλημένο την ώρα που κάποιος με καλεί.
Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα για μένα αφού κατά τα άλλα δουλεύουν πολύ καλά.

lagoudakis
8th May 2008, 09:49 PM
απο την ωρα που περασα την 7.1 με radio 1.18 και ξετσεκαρισα ολες τις επιλογες στο overcloking ειμαι μια χαρα εδω και 1 μηνα:)

makiss78
12th May 2008, 11:32 AM
απο την ωρα που περασα την 7.1 με radio 1.18 και ξετσεκαρισα ολες τις επιλογες στο overcloking ειμαι μια χαρα εδω και 1 μηνα:)
΄
Από την 7.1 (η οποία συχνά πυκνά έκανε μόνη της κάποια soft reset) πέρασα εδώ και 20 μέρες στην 7.6 και κανένα απολύτως πρόβλημα ή κόλλημα. Φυσικά με ξετσεκαρισμένες τις επιλογές overclocking πάντα!!

lagoudakis
12th May 2008, 09:44 PM
απλα διαβασα καποια ποστ που ελεγαν οτι αν θελεις μετα να πας σε καποια προηγουμενη μαλλον του ranju υπαρχει καποιο προβλημα και δεν το εχω τολμησει ακομα με την 7.6:(

Frontier
14th May 2008, 08:54 AM
H 7.6 έχει αρκετά προβλήματα, το σημαντικότερο για εμένα είναι που δεν λειτουργεί το ActiveSync over Bluetooth. Το χειρότερο είναι ότι το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό, αλλά ο Ranju δεν κάνει κάτι.

Η 7.1 υπάρχει διαθέσιμη κάπου;

lagoudakis
14th May 2008, 05:31 PM
την εχω αλλα δεν μπορω για καποιο λογο να την ανεβασω στο rabit,δεν καταλαβα για ποιο λογο την εβγαλε απο εδω:confused::confused:

Ngobreak
23rd June 2008, 03:59 AM
spera!!!! protimisi se kapoia alli rom pios tha mou pei

lepes
23rd June 2008, 03:10 PM
Αγαπητοι συναδελφοι και συναγωνιστες ...παρατηρησα οτι με την 7.7 μου χανει καθε φορα το BT Gps !!! το εχει δει και κανενας αλλος αυτο ?

noone85
23rd June 2008, 04:49 PM
Παιδιά με Bluetooth και A2DP πως τα πάτε;
Εγώ με το Universal χάλια. (Το μόνο μελανό του σημείο...)
Ενώ το Tornado παίζει τέλεια...

Έχω το O2 XDA Exec G3 με την ROM Ranju v7.6 και Radio 1.18.