Post Reply

backup on other device

OP fekomostar

6th August 2014, 09:02 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
I made backup with TWRP. Is it possible to make restore with my backup to another P6 device?
9th August 2014, 10:43 AM   |  #2  
digijedi007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
116 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Possibly
Quote:
Originally Posted by fekomostar

I made backup with TWRP. Is it possible to make restore with my backup to another P6 device?

It might be possible if the devices are the same model for example both are the international p6-u06 and if the new device also has the same twrp installed,also remember if you do try it, first format cache/dalvik/internal mem/data/cust then try to restore backup.
9th August 2014, 01:36 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by digijedi007

It might be possible if the devices are the same model for example both are the international p6-u06 and if the new device also has the same twrp installed,also remember if you do try it, first format cache/dalvik/internal mem/data/cust then try to restore backup.

Yes, I planned to do just like that. Device is the same as my. Probably will be able to.
Thnx
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Ascend P6 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank