FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

P6 U06 bricked?

3rd March 2015, 03:54 AM |#1  
Spartan199's Avatar
OP Senior Member
Durban
Thanks Meter: 81
 
More
My p6 is stuck on the android logo at boot. When i try booting into recovery and wipe everything i get cannot mount cach invalid argument. Even using the update.app nothing happens. I used the 4.2.2 from huawei website. Please help
 
 
3rd March 2015, 11:42 PM |#2  
Senior Member
Flag Gevgelija
Thanks Meter: 84
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Spartan199

My p6 is stuck on the android logo at boot. When i try booting into recovery and wipe everything i get cannot mount cach invalid argument. Even using the update.app nothing happens. I used the 4.2.2 from huawei website. Please help

Try flashing custom recovery through fastboot.

Sent from my SM-G850F
4th March 2015, 04:37 PM |#3  
Spartan199's Avatar
OP Senior Member
Durban
Thanks Meter: 81
 
More
Quote:
Originally Posted by tileeq

Try flashing custom recovery through fastboot.

Sent from my SM-G850F

I did , flashed twrp and fastboot says it was flashed but booting into recovery results in atock recovery.
4th March 2015, 06:11 PM |#4  
Senior Member
Flag Gevgelija
Thanks Meter: 84
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Spartan199

I did , flashed twrp and fastboot says it was flashed but booting into recovery results in atock recovery.

Get the extractor from the forum and extract a system.img file from an upate you like and try to flash that.

Sent from my SM-G850F
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes