Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,803,209 Members 43,891 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Wi-Fi not working after TWRP and root

Tip us?
 
pKain
Old
(Last edited by pKain; 8th August 2014 at 12:09 PM.) Reason: problem solved
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2011
Exclamation [Q] Wi-Fi not working after TWRP and root

Hi, guys. I figured i could write here.

The situation:
I installed TWRP on my phone with B512 which I got through official online update. Everything went fine but the phone didn't seem rooted so I rooted it with the vRoot (the 6th method) and after a restart I can't turn on Wi-Fi.
I have since tried getting the stock recovery and factory reset and nothing helped. Does anyone have a clue?

Any help will be appreciated

EDIT: I figured it out. Can somebody tell me how to delete/lock this thread?
 
kretek1
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by pKain View Post
Hi, guys. I figured i could write here.

The situation:
I installed TWRP on my phone with B512 which I got through official online update. Everything went fine but the phone didn't seem rooted so I rooted it with the vRoot (the 6th method) and after a restart I can't turn on Wi-Fi.
I have since tried getting the stock recovery and factory reset and nothing helped. Does anyone have a clue?

Any help will be appreciated

EDIT: I figured it out. Can somebody tell me how to delete/lock this thread?
How did you solve your problem? I've got the same issue. Unable to turn on Wi-Fi. Tried factory reset, other roms (B111, B118CN, B132, B512, HYD52ROM V5), nothing helped :/
 
gtfalmi
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 19
Join Date: Sep 2009
how did you fix it?? i have the same problem.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes