Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,801 Members 40,197 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Memory Problem in Data

Tip us?
 
Manibharathi Palanivel
Old
#1  
Manibharathi Palanivel's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2014
Smile [Q] Memory Problem in Data

Hi, My Phone is Atrix 2 (MB865), i have internal memory of 4-5 GB. Now i boot the phone with BMM with has maximum of 2GB data in option but in System2 internel memory it Shows only 1.2Gb internel memory, i would like to all other Remaining Space(4GB) in my Phone as System memory, please assist me.
 
Super_Commando
Old
#2  
Super_Commando's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 215
Join Date: Mar 2012
Use system 1 if u want that big data partition. Other system don't allow such big partition.

Sent from my MI 3W using xda premium
 
Manibharathi Palanivel
Old
#3  
Manibharathi Palanivel's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Super_Commando View Post
Use system 1 if u want that big data partition. Other system don't allow such big partition.

Sent from my MI 3W using xda premium
i have my Default in my System1, is their any other tool for doing the Action in as i specified earlier in other system(Except System1)
 
shubham1120
Old
#4  
shubham1120's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 266
Join Date: Nov 2012
Location: Nagpur
Quote:
Originally Posted by Manibharathi Palanivel View Post
i have my Default in my System1, is their any other tool for doing the Action in as i specified earlier in other system(Except System1)
Nope there isn't any way to increase partition greater than 2.0 gb for other systems. Why don't you use system 1 itself with your favourite rom? Use others for testing. It's totally safe to do so. Just use banks minimal gapps
Completed two GREAT years with atrix 2 on 1/8/2014 and still going strong!!
 
Manibharathi Palanivel
Old
#5  
Manibharathi Palanivel's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shubham1120 View Post
Nope there isn't any way to increase partition greater than 2.0 gb for other systems. Why don't you use system 1 itself with your favourite rom? Use others for testing. It's totally safe to do so. Just use banks minimal gapps
k.
 
Manibharathi Palanivel
Old
(Last edited by Manibharathi Palanivel; 14th August 2014 at 05:53 AM.) Reason: :)
#6  
Manibharathi Palanivel's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2014
Smile Atrix2 ROM

Quote:
Originally Posted by shubham1120 View Post
Nope there isn't any way to increase partition greater than 2.0 gb for other systems. Why don't you use system 1 itself with your favourite rom? Use others for testing. It's totally safe to do so. Just use banks minimal gapps
Hi, bro.
Since u r using the Atrix for 2 Year and a Senior member of XDA Developers.
i have question/ need suggestion. .
i would like to use the Latest android ROM, but i face errors like "unable to format cdt.bin" " Signature verfication failed" "unable to format System.img" and So on.
Question.
1. why the CDT.bin error occurs. does in due to down grading of Version only or some other reason.(if it so how to Overcome)
2. i facing error in all 4.4.x versions on the call ("untill call ends touch not working unable to use Dial pad in customer cares"), any Solutionn like custom code. or any!
3. ur Suggestion for Latest rom for ATrix 2 which work perfect in all aspects.

Sorry, for this much question, if i get the answer i will happy.
Thanks.
 
shubham1120
Old
#7  
shubham1120's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 266
Join Date: Nov 2012
Location: Nagpur
Quote:
Originally Posted by Manibharathi Palanivel View Post
Hi, bro.
Since u r using the Atrix for 2 Year and a Senior member of XDA Developers.
i have question/ need suggestion. .
i would like to use the Latest android ROM, but i face errors like "unable to format cdt.bin" " Signature verfication failed" "unable to format System.img" and So on.
Question.
1. why the CDT.bin error occurs. does in due to down grading of Version only or some other reason.(if it so how to Overcome)
2. i facing error in all 4.4.x versions on the call ("untill call ends touch not working unable to use Dial pad in customer cares"), any Solutionn like custom code. or any!
3. ur Suggestion for Latest rom for ATrix 2 which work perfect in all aspects.

Sorry, for this much question, if i get the answer i will happy.
Thanks.
I didn't understand your first question! Please give more details and steps that you followed.

As for a Stable rom, try this

I did not face any bugs with this till now.
Completed two GREAT years with atrix 2 on 1/8/2014 and still going strong!!
 
Manibharathi Palanivel
Old
#8  
Manibharathi Palanivel's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2014
Default Atrix 2 ROM errors

Quote:
Originally Posted by shubham1120 View Post
I didn't understand your first question! Please give more details and steps that you followed.
i tried to install
via
1. using Moto default software updater using device from memory card, but it say Digital Signature verification Failure.
2. i tried Rom with RSD Lite. it said Flashing failed, cdt.bin unable to flash.
3. i tried using command prompt, it said unable to flash cdt.bin, sytem.img, data.img and so on.
 
shubham1120
Old
#9  
shubham1120's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 266
Join Date: Nov 2012
Location: Nagpur
Quote:
Originally Posted by Manibharathi Palanivel View Post
i tried to install
via
1. using Moto default software updater using device from memory card, but it say Digital Signature verification Failure.
2. i tried Rom with RSD Lite. it said Flashing failed, cdt.bin unable to flash.
3. i tried using command prompt, it said unable to flash cdt.bin, sytem.img, data.img and so on.
I understand that you might have done this, but did you try re-downloading the stock firmware? Is your model international or carrier specific? Which region?
Also, when you mention you tried "ROM" with RSD you mean the stock firmware/the jellybean leak right?
Do you have BMM installed?
Completed two GREAT years with atrix 2 on 1/8/2014 and still going strong!!
 
Manibharathi Palanivel
Old
#10  
Manibharathi Palanivel's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by shubham1120 View Post
I understand that you might have done this, but did you try re-downloading the stock firmware? Is your model international or carrier specific? Which region?
Also, when you mention you tried "ROM" with RSD you mean the stock firmware/the jellybean leak right?
Do you have BMM installed?
Sorry, i am out for a While.
My Atrix is USA AT&T unlocked to use internationally.
i used RSD lite but BMM is a .apk file used for multiple ROM or ROM after intial booting using RSD right?.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes