FORUMS

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Turn Atrix HD withouth LCD Working

15th September 2014, 10:53 PM |#11  
OP Junior Member
Flag João Pessoa
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by palmbeach05

AHD and RHD batteries will work with the AHD. Remember, we do have the EB40 battery (RHD battery) mod that works with our device, and ours shipped with the EB20 (AHD battery).

Wow, i forgot the phone was there charging, after a week the alarm sounded, now it's turning on again, BUT the LCD is not, i tried disconnecting and connecting the lcd cable but did not solve it.

Another thing, after more than a week charging, only 17% charge, weird.

Maybe the LCD is not working? or the problem may be on the board.
Attached Images
File Type: jpg Sem título.jpg - [Click for QR Code] (39.5 KB, 44 views)
 
 
28th December 2014, 04:30 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Question
I have this same issue. Except for the broken screen. My phone just stopped coming on. I did all the key combinations. Even opened it and removed the battery. Tested the voltage in the battery itself and it was fully charged. I tech on the Moto site told me it sounds to him like a LCD issue. I replaced the LCD and still nothing.
I plug my phone to the wall and get a green light for about 7 seconds or so. Then its off. A short time later,(couple min) it comes on again for a few seconds then off again. I plugged it to my PC and get the green light for the same seconds. The PC makes the chime that it would normally do when something is plugged into the USB. No changes done on the PC though. Doesn't try loading drivers or anything. After a few seconds, it chimes again and the green light goes out. Repeats about every 2 min.
Anyone found the issue?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes