FORUMS
Remove All Ads from XDA

Screen problem

204 posts
Thanks Meter: 54
 
Post Reply Email Thread
I was just roaming around on my phone and out of no where this happened....
 
 
24th August 2014, 09:19 PM |#3  
audit13's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 3,881
 
More
I'm not sure what could cause that problem. I would boot into recovery or fastboot to see if the problem still exists. If it does, this would lead me to believe that it is a hardware issue. To be sure, try installing a different ROM.
24th August 2014, 09:51 PM |#4  
bylithium's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 54
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by audit13

I'm not sure what could cause that problem. I would boot into recovery or fastboot to see if the problem still exists. If it does, this would lead me to believe that it is a hardware issue. To be sure, try installing a different ROM.

It is happening in recovery mode as well.
24th August 2014, 10:01 PM |#5  
audit13's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 3,881
 
More
I'm tempted to say it's a hardware issue since it appears in Recovery too.

Did you ever open up your phone to replace the battery?
24th August 2014, 10:29 PM |#6  
bylithium's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 54
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by audit13

I'm tempted to say it's a hardware issue since it appears in Recovery too.

Did you ever open up your phone to replace the battery?

yup, 2 months ago.
25th August 2014, 12:17 AM |#7  
audit13's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 3,881
 
More
Maybe open it up and re-seat the cables?
25th August 2014, 06:51 AM |#8  
Dr. Orange's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 80
 
More
did you get any moisture in there? or drop your phone? it's obviously a hardware issue if it shows up in recovery too. Looks like you busted the lcd display somehow. You'll probably need to buy a new screen.
27th August 2014, 06:13 AM |#9  
mauchito's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
More
Definitely a hardware issue. Sorry man.
29th August 2014, 02:34 AM |#10  
bylithium's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 54
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mauchito

Definitely a hardware issue. Sorry man.

I was making a cm theme in eclipse, I gave the theme a test, after a few minutes, this happened.
29th August 2014, 06:19 PM |#11  
techdeisel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
wanna buy mine fro cheap digitizer has on two fine line cracks but works an lcd is perfect
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes