Dropbox App Available on Windows Phone

The Dropbox app is well known and widely used. The application has finally landed on Windows Phone … more

aContact+++ Next Dialer

Ifyou have a dual SIM device and have problems with managing your two cards, you should check this dialer. … more

HTC Hima Photo Leaks Were Decoys

Reputable leaker EvLeaks confirms to us that he knows the photos of the HTC Hima circling the internet these … more

Custom Recovery For Note 3 Neo

Many forget that the Note 3 Neo is a big device and neat alternative to its expensive cousin. But it … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can I use my AT&T S5 On Verizon?

OP 3volution

6th August 2014, 05:50 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 50
 
673 posts
Join Date:Joined: May 2010
I'm thinking of going back to Verizon from AT&T.
Would I only need to root with towelroot & get a new Verizon SIMS card to achieve this?

Any help appreciated,I have asked a ton of people and haven't gotten a straight/helpful answer yet.
6th August 2014, 09:59 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I know the Verizon s3 works on att so it might be possible
6th August 2014, 11:46 PM   |  #3  
cstayton's Avatar
Recognized Developer
Flag Waite Park, MN.
Thanks Meter: 3,742
 
2,359 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 3volution

I'm thinking of going back to Verizon from AT&T.
Would I only need to root with towelroot & get a new Verizon SIMS card to achieve this?

Any help appreciated,I have asked a ton of people and haven't gotten a straight/helpful answer yet.

As far as the device goes, as long as it supports the LTE bands your good, you'll need the APN settings to configure it. Plus the phone will need to be sim unlocked first

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to cstayton For This Useful Post: [ View ]
7th August 2014, 12:31 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 50
 
673 posts
Join Date:Joined: May 2010
Quote:
Originally Posted by cstayton

As far as the device goes, as long as it supports the LTE bands your good, you'll need the APN settings to configure it. Plus the phone will need to be sim unlocked first

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Free mobile app


Thanks allot.
So the APN settings would come from Verizon,correct?
I saw the lock when I tried to insert my old Verizon SIMS card just to see,would Verizon also give me the SIMS unlock?
7th August 2014, 01:06 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 50
 
673 posts
Join Date:Joined: May 2010
I have to call AT&T and request them to unlock the S5.
7th August 2014, 12:27 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
539 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
No Verizon is CDMA and At&t is GSM
You can use Verizon on either because it has both radios built in last I checked they were the only one that did
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes