Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,594 Members 38,900 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can I use my AT&T S5 On Verizon?

Tip us?
 
3volution
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 47
Posts: 668
Join Date: May 2010
Default Can I use my AT&T S5 On Verizon?

I'm thinking of going back to Verizon from AT&T.
Would I only need to root with towelroot & get a new Verizon SIMS card to achieve this?

Any help appreciated,I have asked a ton of people and haven't gotten a straight/helpful answer yet.
 
JBrian420
Old
#2  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 38
Join Date: Jan 2010
I know the Verizon s3 works on att so it might be possible
 
cstayton
Old
#3  
cstayton's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 2,902
Posts: 2,036
Join Date: Mar 2011
Location: Waite Park, MN.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by 3volution View Post
I'm thinking of going back to Verizon from AT&T.
Would I only need to root with towelroot & get a new Verizon SIMS card to achieve this?

Any help appreciated,I have asked a ton of people and haven't gotten a straight/helpful answer yet.
As far as the device goes, as long as it supports the LTE bands your good, you'll need the APN settings to configure it. Plus the phone will need to be sim unlocked first

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Free mobile app

Devices:
HTC One X+ Retired
Samsung Galaxy S5 SM-G900A Root KoolKit ROM
Samsung Galaxy Tab3 7" JB4.2.2 SM-T217A Rooted S5 Tweaked

If you think my work is worthwhile feel free to donate
by clicking on the "Donate to me" button.
Thank you for your support.


The Following User Says Thank You to cstayton For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
3volution
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 47
Posts: 668
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by cstayton View Post
As far as the device goes, as long as it supports the LTE bands your good, you'll need the APN settings to configure it. Plus the phone will need to be sim unlocked first

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Free mobile app

Thanks allot.
So the APN settings would come from Verizon,correct?
I saw the lock when I tried to insert my old Verizon SIMS card just to see,would Verizon also give me the SIMS unlock?
 
3volution
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 47
Posts: 668
Join Date: May 2010
I have to call AT&T and request them to unlock the S5.
 
taz44410
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 83
Posts: 534
Join Date: Dec 2012
No Verizon is CDMA and At&t is GSM
You can use Verizon on either because it has both radios built in last I checked they were the only one that did
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Google Play Services Updated to Version 6.1

In addition to Android operating system proper, Google is focusing hard on giving the developers … more

CyanogenMod 11 M10 Available for Supported Devices

Summer vacation isover for most students out there, and it’s the time to get back to … more

XDA Forums Added for the First Batch of Android One Devices!

Just yesterday, we talked about the highly anticipated launch of the first batch … more

XDA Xposed Tuesday: DonkeyGuard, Don’t Be a Donkey, Control Your Device – XDA Developer TV

Some applications ask for the world … more