FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

[Q] how to enter custom APN ?

868 posts
Thanks Meter: 477
 
By daltonhrrll, Senior Member on 26th August 2014, 05:38 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
So I've made my apn i want to use but the problem is when I select it it will go back to the original APN and I can't delete the original, anyone know a way around this ?
 
 
26th August 2014, 06:28 AM |#2  
UnhoIy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 124
 
More
Quote:
Originally Posted by daltonhrrll

So I've made my apn i want to use but the problem is when I select it it will go back to the original APN and I can't delete the original, anyone know a way around this ?

If it is reverting back to the original APN, then the one you're trying to use is no good, in my experience.
26th August 2014, 07:58 PM |#3  
daltonhrrll's Avatar
OP Senior Member
Flag Greenville
Thanks Meter: 477
 
More
Quote:
Originally Posted by UnhoIy

If it is reverting back to the original APN, then the one you're trying to use is no good, in my experience.

That's what I thought to but when when I make one exactly like the default one it still will not switch
26th August 2014, 07:59 PM |#4  
daltonhrrll's Avatar
OP Senior Member
Flag Greenville
Thanks Meter: 477
 
More
Quote:
Originally Posted by UnhoIy

If it is reverting back to the original APN, then the one you're trying to use is no good, in my experience.

I'm trying to enter a custom one because my Download speeds are like .5 Mbps with 5 bars lte , the web pages load fast but when I actually try to download something from the web it takes forever
26th August 2014, 08:02 PM |#5  
daltonhrrll's Avatar
OP Senior Member
Flag Greenville
Thanks Meter: 477
 
More
See this is ridiculous att troubleshooted with me and it's still not working correctly lol when att can't fix it I know the devs can lol
Attached Images
File Type: jpg 1409079655080.jpg - [Click for QR Code] (54.8 KB, 39 views)
27th August 2014, 12:55 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Hate to say but that looks liked throttled speeds, what plan are you on?
27th August 2014, 02:06 AM |#7  
daltonhrrll's Avatar
OP Senior Member
Flag Greenville
Thanks Meter: 477
 
More
Quote:
Originally Posted by bookmonke

Hate to say but that looks liked throttled speeds, what plan are you on?

I'm still on the old iPhone plan (30 a month unlimited data)
27th August 2014, 02:14 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
That is what I had, the old grandfathered plan, you have been throttled for using more than 5G for the billing cycle. You can call and argue and be told that you still have unlimited data just at a reduced speed and they will try to move you over to the new shared plans. Which makes not sense because you can use all the shared and go over the 5G and not get throttled (they will correct you for using that word, so I called it crippled and finally retarded speeds to just piss them off), sorry for the rant. But I tried all the different apn and got nothing.

Quote:
Originally Posted by daltonhrrll

I'm still on the old iPhone plan (30 a month unlimited data)

27th August 2014, 03:00 AM |#9  
daltonhrrll's Avatar
OP Senior Member
Flag Greenville
Thanks Meter: 477
 
More
Quote:
Originally Posted by bookmonke

That is what I had, the old grandfathered plan, you have been throttled for using more than 5G for the billing cycle. You can call and argue and be told that you still have unlimited data just at a reduced speed and they will try to move you over to the new shared plans. Which makes not sense because you can use all the shared and go over the 5G and not get throttled (they will correct you for using that word, so I called it crippled and finally retarded speeds to just piss them off), sorry for the rant. But I tried all the different apn and got nothing.

I see , that's pretty ridiculous, I've used 10 gigs this month XD
Last edited by daltonhrrll; 27th August 2014 at 03:03 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes