Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Safestrap/not active??

OP m4tchb0x87

6th July 2014, 06:52 PM   |  #1  
m4tchb0x87's Avatar
OP Member
Flag Houston
Thanks Meter: 9
 
35 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Safestrap will not activate safe mode on my G900A anymore. Was working fine and then all the sudden I get the disable screen on reboot.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA-FORUM, powered by appyet.com
6th July 2014, 08:40 PM   |  #2  
freebee269's Avatar
Senior Member
Flag Kalamazoo
Thanks Meter: 451
 
966 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by m4tchb0x87

Safestrap will not activate safe mode on my G900A anymore. Was working fine and then all the sudden I get the disable screen on reboot.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA-FORUM, powered by appyet.com

same thing with mine. when i install safestrap the recovery installs fine but the safe mode says inactive. would that be the reason why i cant mount system in twrp?
6th July 2014, 09:37 PM   |  #3  
m4tchb0x87's Avatar
OP Member
Flag Houston
Thanks Meter: 9
 
35 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Same here. I can check the system mount box but when I reboot same thing... inactive safe system. This all happened after I did a mod on TouchWiz. Apk. I restored to backup but still same results. I even reinstalled busybox and safestrap, still won't activate safe system.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes