Post Reply

[Q] need to go back to stock rom

OP SuperAndroidTech

26th August 2014, 01:58 AM   |  #1  
SuperAndroidTech's Avatar
OP Junior Member
Flag Louisville
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
i need to go back to the stock att rom but i cant get s-off to use the RUU so can i have the link to the stock AT&T rom so i can flash it
26th August 2014, 03:15 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 571
 
1,170 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Search is a great thing,its on the htc site support for att htc one m8,dont need to be soff to use the ruu,but you will need to lock bootloader again to run it

Quote:
Originally Posted by SuperAndroidTech

i need to go back to the stock att rom but i cant get s-off to use the RUU so can i have the link to the stock AT&T rom so i can flash it

26th August 2014, 04:35 AM   |  #3  
Junior Member
Flag New York
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
You dont need s-off for RUU just use the ruu in the general att section of the m8 forums
26th August 2014, 03:01 PM   |  #4  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,127
 
7,075 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease

Search is a great thing

And more reading, too.

OP is obviously unclear on the basic facts and steps, and needs to learn more before proceeding.

S-off is not needed to run RUU. RUU will install stock ROM. And why do you need to RUU in the first place?
26th August 2014, 10:03 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 571
 
1,170 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Very unclear,this was a post i answered for them awhile ago.... http://forum.xda-developers.com/show...6#post53560486

Quote:
Originally Posted by redpoint73

And more reading, too.

OP is obviously unclear on the basic facts and steps, and needs to learn more before proceeding.

S-off is not needed to run RUU. RUU will install stock ROM. And why do you need to RUU in the first place?

2nd September 2014, 11:23 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 6
 
86 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by SuperAndroidTech

i need to go back to the stock att rom but i cant get s-off to use the RUU so can i have the link to the stock AT&T rom so i can flash it

Has been answered before; and posted, try this:
http://forum.xda-developers.com/att-...uired-t2860486
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes