Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,261 Members 37,766 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Quick ?

Tip us?
 
chizler
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 142
Join Date: Aug 2013
Location: Knoxville, Tn.
Default Quick ?

Has anyone tried to run the dev edition ruu on a att m8.

As long as the cid is the same shouldn't it work?

Thanks in advance.
 
Wonders_Never_Cease
Old
(Last edited by Wonders_Never_Cease; 23rd August 2014 at 06:35 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 505
Posts: 1,081
Join Date: Jul 2013

 
DONATE TO ME
Have to be s-off and change cid to BS_US001 or BS_US002 and it will run. mid's are same so no need to mess with that.

Quote:
Originally Posted by chizler View Post
Has anyone tried to run the dev edition ruu on a att m8.

As long as the cid is the same shouldn't it work?

Thanks in advance.
The Following User Says Thank You to Wonders_Never_Cease For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
chizler
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 142
Join Date: Aug 2013
Location: Knoxville, Tn.
thats what i thought but wasnt sure. thanks again.
 
redpoint73
Old
#4  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,986
Posts: 6,753
Join Date: Oct 2007
Questions belong in Q&A.

Also, some constructive criticism, please make a thread title that is actually descriptive of your question. Having a bunch of threads titled "Quick Question" or "Help" is useless (and all too common). Having a good thread title will help others if they have the same question/issue.
Please click the "Thanks" button if you found a post helpful!

Phone: AT&T HTC One (M8)

Tablet: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 (WiFi only)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes