Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Any way to hide the headphone icon?

12th July 2014, 02:27 AM   |  #1  
OP Member
Flag El Campo
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
I finally got my Pressy Button in today. Seems to work ok so far. No real issues except that it makes the headphone icon always visible. Which isn't a problem, just an annoyance.

Is there any way to disable that icon? I have xposed framework installed and tried notifyclean module, but that doesn't seem to be able to do it. Unless I'm not looking in the right place.
12th July 2014, 12:50 PM   |  #2  
GermanGuy's Avatar
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 119
 
1,101 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
More
Quote:
Originally Posted by lostangelintx

I finally got my Pressy Button in today. Seems to work ok so far. No real issues except that it makes the headphone icon always visible. Which isn't a problem, just an annoyance.

Is there any way to disable that icon? I have xposed framework installed and tried notifyclean module, but that doesn't seem to be able to do it. Unless I'm not looking in the right place.

Give this a try:

https://play.google.com/store/apps/d...gleheadp&hl=en
13th July 2014, 02:47 AM   |  #3  
johnnyutah22's Avatar
Senior Member
Flag Tennessee
Thanks Meter: 113
 
480 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
You can disable with Xposed.
13th July 2014, 04:44 AM   |  #4  
OP Member
Flag El Campo
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by johnnyutah22

You can disable with Xposed.

I've searched. Haven't found a module yet. Can you help there?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
13th July 2014, 03:44 PM   |  #5  
johnnyutah22's Avatar
Senior Member
Flag Tennessee
Thanks Meter: 113
 
480 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by lostangelintx

I've searched. Haven't found a module yet. Can you help there?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app

I believe its in gravity box under ongoing notifications. If not, I may have been mistaken.
13th July 2014, 05:47 PM   |  #6  
OP Member
Flag El Campo
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by johnnyutah22

I believe its in gravity box under ongoing notifications. If not, I may have been mistaken.

Can't / Won't run on HTC Sense. Fails when I try to activate it. And when I read the post, it says only for aosp type roms. No Sense or Touchwiz roms.

Thanks for the help though.
13th July 2014, 06:43 PM   |  #7  
johnnyutah22's Avatar
Senior Member
Flag Tennessee
Thanks Meter: 113
 
480 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by lostangelintx

Can't / Won't run on HTC Sense. Fails when I try to activate it. And when I read the post, it says only for aosp type roms. No Sense or Touchwiz roms.

Thanks for the help though.

Gravity Box does run on sense, I'm using it as we speak. Try this https://play.google.com/store/apps/d...ifyclean&hl=en
14th July 2014, 12:57 AM   |  #8  
OP Member
Flag El Campo
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
All I get is this when I try to access gravitybox

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1405295801440.jpg
Views:	41
Size:	30.4 KB
ID:	2849893  
14th July 2014, 12:58 AM   |  #9  
OP Member
Flag El Campo
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by johnnyutah22

Gravity Box does run on sense, I'm using it as we speak. Try this https://play.google.com/store/apps/d...ifyclean&hl=en

I tried that as well. Only works on stuff on the left hand side of notification bar.

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
15th July 2014, 04:25 PM   |  #10  
johnnyutah22's Avatar
Senior Member
Flag Tennessee
Thanks Meter: 113
 
480 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by lostangelintx

All I get is this when I try to access gravitybox

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app

are you successfully running any other xposed modules? if not, have you correctly installed the xposed framework?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes