Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,055 Members 47,257 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] need to go back to stock rom

Tip us?
 
SuperAndroidTech
Old
#1  
SuperAndroidTech's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Apr 2013
Location: Louisville
Default [Q] need to go back to stock rom

i need to go back to the stock att rom but i cant get s-off to use the RUU so can i have the link to the stock AT&T rom so i can flash it
 
Wonders_Never_Cease
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 511
Posts: 1,087
Join Date: Jul 2013

 
DONATE TO ME
Search is a great thing,its on the htc site support for att htc one m8,dont need to be soff to use the ruu,but you will need to lock bootloader again to run it

Quote:
Originally Posted by SuperAndroidTech View Post
i need to go back to the stock att rom but i cant get s-off to use the RUU so can i have the link to the stock AT&T rom so i can flash it
 
iRunLinux
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Aug 2014
Location: New York
You dont need s-off for RUU just use the ruu in the general att section of the m8 forums
 
redpoint73
Old
#4  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,986
Posts: 6,753
Join Date: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease View Post
Search is a great thing
And more reading, too.

OP is obviously unclear on the basic facts and steps, and needs to learn more before proceeding.

S-off is not needed to run RUU. RUU will install stock ROM. And why do you need to RUU in the first place?
Please click the "Thanks" button if you found a post helpful!

Phone: AT&T HTC One (M8)

Tablet: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 (WiFi only)
 
Wonders_Never_Cease
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 511
Posts: 1,087
Join Date: Jul 2013

 
DONATE TO ME
Very unclear,this was a post i answered for them awhile ago.... http://forum.xda-developers.com/show...6#post53560486

Quote:
Originally Posted by redpoint73 View Post
And more reading, too.

OP is obviously unclear on the basic facts and steps, and needs to learn more before proceeding.

S-off is not needed to run RUU. RUU will install stock ROM. And why do you need to RUU in the first place?
 
i4GS
Old
#6  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 86
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by SuperAndroidTech View Post
i need to go back to the stock att rom but i cant get s-off to use the RUU so can i have the link to the stock AT&T rom so i can flash it
Has been answered before; and posted, try this:
http://forum.xda-developers.com/att-...uired-t2860486
Thread Tools
Display Modes


Lock Apps and Functions Easily with Droid Protector

Access and security are some of the key issues facingmobile technology. Whether … more

ARChon Lets You Run Android Apps in Google Chrome Browser

Not too long ago, Google added the ability torun select Android applications on … more

Flyme OS Finds Its Way to the Google Nexus 5

Flyme OS is a heavily modified Android variantdeveloped by the Meizu team for their MX … more

MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more