Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,728 Members 44,447 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

AT&T G3 on T-mobile Network

Tip us?
 
shevaperu
Old
#21  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by kachmul2004 View Post
aint the phone suppose to connect to 4G automatically after u enter the correct APN?

and unlocking is pretty easy, link in my signature
I have it unlocked, and it is not easy to conect 4g lte with this model if you use another sim card, that is the same problem with another models.
 
kachmul2004
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 165
Join Date: Jul 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by shevaperu View Post
I have it unlocked, and it is not easy to conect 4g lte with this model if you use another sim card, that is the same problem with another models.
maybe try this????
https://play.google.com/store/apps/d...d.ltediscovery
 
mha1021
Old
#23  
Senior Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 136
Join Date: Feb 2011
Location: Parsippany, NJ
Quote:
Originally Posted by shevaperu View Post
I have it unlocked, and it is not easy to conect 4g lte with this model if you use another sim card, that is the same problem with another models.
That's weird, all i had to do was unlock it first then type in Tmobile APN then a few seconds later 4g icon showed up. Wherever Lte is available it changes to 4GLTE..

BTW i am using Fast.tmobile.com APN.

I know AT&T Removed the option to change to GSM,WCDMA, or LTE. but i didn't have to do anything it changes automatically between 4G and 4G LTE.
Nokia N Series, IPHONE 1 - 4
Dell Streak5
Galaxy Note N7000
Galaxy Nexus
Galaxy Note I717
Galaxy Note 2 T889
Galaxy S4 M919
Galaxy NOTE 3 M900A
 
sgtmedeiros
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 622
Join Date: Nov 2009
Location: Barrington, RI
My lte works perfectly no complicated setup
 
Enddo
Old
#25  
Enddo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 655
Posts: 1,504
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by sgtmedeiros View Post
My lte works perfectly no complicated setup
same
 
JeffDC
Old
(Last edited by JeffDC; 27th July 2014 at 04:36 AM.)
#26  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by shevaperu View Post
How you can enable 4g lte with your tmobile sim card. I have the LG G3 d850 unlocked but i cant select lte enable or something like that with this at&t menu.

HEEEELP!!
Mt unlocked ATT G3 would not get any data on T-Mobile ($30/mtn = 100 call minutes, unlit text and unlit data (1st 5 gig ag 4G), until I created an APN setup.

Then voila, all works except the hotspot.

name T-Mobile
APN epc(dot)tmobile(dot)com
mmsc mms(dot)msg(dot)eng(dot)t-mobile(dot)com/mms/wapenc
(http goes in front of above address)
mcc 310
mnc 260

all others not set

I would like to find a way to hotspot easily...
 
mha1021
Old
#27  
Senior Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 136
Join Date: Feb 2011
Location: Parsippany, NJ
Quote:
Originally Posted by JeffDC View Post
Mt unlocked ATT G3 would not get any data on T-Mobile ($30/mtn = 100 call minutes, unlit text and unlit data (1st 5 gig ag 4G), until I created an APN setup.

Then voila, all works except the hotspot.

name T-Mobile
APN epc(dot)tmobile(dot)com
mmsc mms(dot)msg(dot)eng(dot)t-mobile(dot)com/mms/wapenc
(http goes in front of above address)
mcc 310
mnc 260

all others not set

I would like to find a way to hotspot easily...

Here is the LINK to enable Tethering You need to have root and this worked for me...
Nokia N Series, IPHONE 1 - 4
Dell Streak5
Galaxy Note N7000
Galaxy Nexus
Galaxy Note I717
Galaxy Note 2 T889
Galaxy S4 M919
Galaxy NOTE 3 M900A

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes