Post Reply

AT&T G3 on T-mobile Network

OP mha1021

27th September 2014, 04:54 AM   |  #41  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
25 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by terraj66

sorry for bringing up old threads but i searched around i didnt find anything.

is it possible to unlock at&t to verizon for the lg g3?

No cdma support.
The Following User Says Thank You to cuongfucius For This Useful Post: [ View ]
28th September 2014, 07:40 PM   |  #42  
cammykool's Avatar
Senior Member
Flag Arvada Colorado
Thanks Meter: 310
 
1,121 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I can conform. I am also using a AT&T G3 on tmo
29th September 2014, 03:22 PM   |  #43  
Senior Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 82
 
281 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by TheKnux

I can confirm that imei-unlocker.com (the app) works flawlessly with the AT&T variant of the G3 on T-Mobile.

Well, i'm glad to hear this. I just bought my g3 a couple months ago and now my wife and I are considering switching to t-mo. We just figure the cost savings (170/mo for 10gb family share and g3 next, or 80/mo on t-mo). We checked our history, and all except one peek month, we both use less than 1gb on average since we have wifi all around us. Free unlimited music streaming solves most of the data issue anyway as that's what we mostly use. Of course i'll have to pay 550.00 to walk away from AT&T (to buy the g3 outright) but in 6 months i'll break even with t-mo and then will be saving 80.00 a month which is pretty significant

I'm just glad this topic was posted, and the resources within - at least now i know if we do actually switch, with just a few steps i can use my g3 on the t-mo network. .
The Following User Says Thank You to st0nez0r For This Useful Post: [ View ]
5th October 2014, 09:41 PM   |  #44  
cammykool's Avatar
Senior Member
Flag Arvada Colorado
Thanks Meter: 310
 
1,121 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
How are we doing wifi hotspot on this? Mine just crashes. I can afford it. I'm on the simple choice plan.
11th October 2014, 08:18 AM   |  #45  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
att lg g3 not working on tmobile 4g?
I have a att lg g3. And i unlocked it to tmobile. And it worked but the 4g is not. Not even shows the 4g sign at the top. Please help me
Last edited by rino9112; 11th October 2014 at 08:25 AM.
12th October 2014, 12:07 AM   |  #46  
Member
Thanks Meter: 5
 
62 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
T-Mobile G3 on AT&T?
Has anyone taken their G3 the other direction? A T-Mobile G3 on the AT&T network? What were the results?
12th October 2014, 04:59 AM   |  #47  
cammykool's Avatar
Senior Member
Flag Arvada Colorado
Thanks Meter: 310
 
1,121 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Now that we have boot loader unlock we need a port of the tmo rom for wifi calling.
15th October 2014, 08:07 PM   |  #48  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
176 posts
Join Date:Joined: May 2012
If we are on t-mobile, we need t-mobile roms even for our D850 AT&T variants? if thats the case, we can just flash roms in the t-mobile threads no?
16th October 2014, 01:09 AM   |  #49  
xamadeix's Avatar
Senior Member
Flag Holbrook, MA
Thanks Meter: 92
 
1,014 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Thinking of ditching at&t now lol. If I cancel my service what chances are my imei is blacklisted? I'm paying 108.00 right now. It's tempting.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T G3 General by ThreadRank