Smart Lock for Chrome Now Available for Chromebooks

Android 5.0 Lollipop introduced a useful feature titled Smart Lock, which kept your … more

Alibaba Breathes New Life Into Game-Console Maker Ouya

After asuccessful KickStarter campaign, Android console Ouya failed to become a … more

Use JSON to Dynamically Load Layouts with json2view

You normally use XML layouts for your applications, but what if you need a simpler way to … more

OnePlus Teases Their New ROM, OxygenOS

OnePlus went back to the drawing board tocreate a ROM that they promisewill be open,customizable, and … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(Help) Unlocked Tmobile G3 on AT&T ?

OP mywingtophone

6th August 2014, 04:00 PM   |  #1  
mywingtophone's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
250 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Im about to buy an unlocked tmobile lg g3 , will LTE work with at&t?
6th August 2014, 04:39 PM   |  #2  
Wickidmasshole's Avatar
Senior Member
Flag Boston Mass
Thanks Meter: 250
 
581 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by mywingtophone

Im about to buy an unlocked tmobile lg g3 , will LTE work with at&t?


It did on my T-mo S5
6th August 2014, 09:01 PM   |  #3  
roughneckboren's Avatar
Senior Member
Flag weatherford oklahoma
Thanks Meter: 604
 
985 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
It should because the phones use a lot of the same frequency bands. Most T-Mobile and AT&T phones are like that to my knowledge
7th August 2014, 01:32 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 89
 
558 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by mywingtophone

Im about to buy an unlocked tmobile lg g3 , will LTE work with at&t?

it has been reported several times that it does, so I'd say yes
The Following User Says Thank You to screwyluie For This Useful Post: [ View ]
13th October 2014, 08:50 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Anyone close the loop on this? Did the T-Mobile G3 work on AT&T?
I ask because I'd like to do the same...
13th October 2014, 10:35 PM   |  #6  
mrhaley30705's Avatar
Recognized Contributor
Flag North Georgia
Thanks Meter: 2,364
 
5,552 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Yes. It does.
13th October 2014, 11:08 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
I assume it works fine, with no limitations...?
14th October 2014, 02:51 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Indianapolis, IN
Thanks Meter: 41
 
213 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by tpdroc

I assume it works fine, with no limitations...?

My AT&T unlocked G3 works fine on T-Mobile with the exception of tethering. I've read you can root it to get it to work, otherwise, it's pretty much not going to work. I'm not sure if it's the same the other way around or not though.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes