Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,261 Members 37,466 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can't unbrick phone, LG FlashTool always fails after 2 seconds.

Tip us?
 
SMN23
Old
#1  
SMN23's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 91
Posts: 392
Join Date: Oct 2011
Location: Wolcott
Unhappy [Q] Can't unbrick phone, LG FlashTool always fails after 2 seconds.

So I edited my build.prop and forgot to reset permissions before rebooting, now my phone's bricked. I can't seem to find a kdz file for my phone (D850) so I've been trying to fix it with the tot method.

The FlashTool checked the model and instantly failed until I got a different dll file to make it skip that verification, now whenever it begins the process it always fails after 2 seconds. I've followed the procedure at least a dozen times now making sure I'm not missing anything but I just can't get this to work.

If I'm completely stuck here, would there be any way to get a replacement from AT&T? I bought the phone only a week ago so I was thinking if I pulled the defective device card they'd give me another.

Thanks in advance.
 
mrhaley30705
Old
#2  
mrhaley30705's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,340
Posts: 5,494
Join Date: Mar 2011
Location: North Georgia

 
DONATE TO ME
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2847018

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

Read this. Same situation with a solution


 
SMN23
Old
#3  
SMN23's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 91
Posts: 392
Join Date: Oct 2011
Location: Wolcott
Quote:
Originally Posted by mrhaley30705 View Post
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2847018

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

Read this. Same situation with a solution
That's exactly where I ended up before making this thread. Using that dll and still getting the error. Is it a problem that the FlashTool reports back with NULL for PID and IMEI before failing?
 
mrhaley30705
Old
#4  
mrhaley30705's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,340
Posts: 5,494
Join Date: Mar 2011
Location: North Georgia

 
DONATE TO ME
Hate to say, but it's the first I've heard of this.


 
SMN23
Old
#5  
SMN23's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 91
Posts: 392
Join Date: Oct 2011
Location: Wolcott
Quote:
Originally Posted by mrhaley30705 View Post
Hate to say, but it's the first I've heard of this.
Damn, and after all the years I've spent modding my phones I never thought I'd run into something like this. Never have I not been able to fix my (or a friend's) phone after it was softbricked, hell I fixed a softbricked HD2 that was running ICS at the time.

Well this sucks, looks like I'll have to keep looking for an alternative method or I'll have to make a trip down to AT&T.

Thanks for the attempt, though. Hopefully nobody else has this issue.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes