FORUMS

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Stock][4.2.1] Canvas 4 A210 STOCK ROM v4.2.1 (Unedited)

14th June 2014, 05:37 AM |#1  
pranjal18's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 821
 
Donate to Me
More
Many guys have been searching for the stock rom. So, to ease their pain, I have uploaded the full stock rom. I do not take credit for generating the stock rom. I just uploaded it on mediafire. I used this as the base for formulating my rom, whose link can be found in my signature below.

http://www.mediafire.com/download/af..._B1_IN_MMX.rar

enjoy the stock rom.

Hit thanks! Keeps me motivated
Last edited by pranjal18; 1st July 2014 at 11:09 AM.
The Following 7 Users Say Thank You to pranjal18 For This Useful Post: [ View ]
 
 
14th June 2014, 06:16 AM |#2  
sunilnair007's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by pranjal18

Many guys have been searching for the stock rom. So, to ease their pain, I have uploaded the full stock rom. I do not take credit for generating the stock rom. I just uploaded it on mediafire. I used this as the base for formulating my rom, whose link can be found in my signature below.

http://www.mediafire.com/download/af..._B1_IN_MMX.rar

enjoy the stock rom.

Hit thanks! Keeps me motivated

Thanx Buddy,
Is it possible for you repack stock rom with minimal application and make it a most battery and ram saving rom. most of us dont even use basic applications. looking forward a remarkable speed beast ROM from you !

All the best !

Regards
14th June 2014, 06:47 AM |#3  
pranjal18's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 821
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sunilnair007

Thanx Buddy,
Is it possible for you repack stock rom with minimal application and make it a most battery and ram saving rom. most of us dont even use basic applications. looking forward a remarkable speed beast ROM from you !

All the best !

Regards

hi!
I have made a rom with such specifications. checkout the following link
http://forum.xda-developers.com/canv...2-1-3-t2586672

if you do not like some apps, simply install titanium backup from the market and uninstall them from.
23rd June 2014, 03:40 PM |#4  
sunilnair007's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 39
 
More
Can you plz share CWM flashable Stock ROM, My system is running on 64 bit, 8.1 windows not able to flash through SP flash ( Driver Issue )

Thank you in advance !

Regards
24th June 2014, 06:28 PM |#5  
pranjal18's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 821
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sunilnair007

Can you plz share CWM flashable Stock ROM, My system is running on 64 bit, 8.1 windows not able to flash through SP flash ( Driver Issue )

Thank you in advance !

Regards

My system has the same configuration
There is a setting that you have to change. You can google it, it takes 5 minutes.

Sent from my A210 using XDA Free mobile app
27th June 2014, 05:37 PM |#6  
Member
Flag Vijayawada
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by pranjal18

Many guys have been searching for the stock rom. So, to ease their pain, I have uploaded the full stock rom. I do not take credit for generating the stock rom. I just uploaded it on mediafire. I used this as the base for formulating my rom, whose link can be found in my signature below.

http://www.mediafire.com/download/af..._B1_IN_MMX.rar

enjoy the stock rom.

Hit thanks! Keeps me motivated

How can I flash it? I'm new to this, just tried out some ROM's. Now I want to go back to stock. Please help. Thanks!
27th June 2014, 09:16 PM |#7  
pranjal18's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 821
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ManoharMaddineni

How can I flash it? I'm new to this, just tried out some ROM's. Now I want to go back to stock. Please help. Thanks!

google it (youtube too)...use sp tools...attached to the first post here >> http://forum.xda-developers.com/canv...2-1-3-t2586672
The Following User Says Thank You to pranjal18 For This Useful Post: [ View ]
28th June 2014, 12:45 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Question launcher stopped working!!
After flashing stock rom,launcher stopped working!!!!!,,,I try all this method like clear app data,cache,,factory reset,,even re-flash whole stock rom but facing same problem...now i installed apex launcher...and it is correctly working..but stock rom launcher not working...i have no idea what is the problem ? please reply me if any one have solution!!!
28th June 2014, 01:42 PM |#9  
pranjal18's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 821
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 007jigar

After flashing stock rom,launcher stopped working!!!!!,,,I try all this method like clear app data,cache,,factory reset,,even re-flash whole stock rom but facing same problem...now i installed apex launcher...and it is correctly working..but stock rom launcher not working...i have no idea what is the problem ? please reply me if any one have solution!!!

I would have recommended flashing again, but you've done that. While flashing, remove the memory card and sim card and try.. After flashing, do a factory reset with 'erase internal memory' checked.

If you still face the problem, I'll give you the stock launcher... It might help.

PS.. I did not face this issue.

Sent from my A210 using XDA Free mobile app
The Following 2 Users Say Thank You to pranjal18 For This Useful Post: [ View ]
28th June 2014, 01:59 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by pranjal18

I would have recommended flashing again, but you've done that. While flashing, remove the memory card and sim card and try.. After flashing, do a factory reset with 'erase internal memory' checked.

If you still face the problem, I'll give you the stock launcher... It might help.

PS.. I did not face this issue.

Sent from my A210 using XDA Free mobile app

oky i will try...Thanks for your help.
The Following User Says Thank You to 007jigar For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
a210, canvas 4, pranjals rom, stable, stock rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes