FORUMS

T-Mobile Galaxy S6 Battery Woes

I’ve been using a T-Mobile Galaxy S6 since the device launched with T-mobile’s … more

Earthquake Early Warning in Your Pocket

Probably all of us reading this have a smartphone in our pocket. For many of us, the … more

Sony: The OEM You Want To Save

In our recent Discuss article, we asked you readers on which OEM you would like to help. While the … more

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

[Q] new custom rom

36 posts
Thanks Meter: 4
 
By drsobhan, Member on 17th August 2014, 08:46 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Is there any way to port KitKat from canvas knight to canvas 4.it may be stable n compatible.dev plz try it.so that canvas 4 will have KitKat as Micromax not launching official KitKat.any reply?
 
 
24th August 2014, 10:41 AM |#2  
hemanx's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Me too had same question:what:
The Following User Says Thank You to hemanx For This Useful Post: [ View ]
10th September 2014, 12:53 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Kitkat For Micromax XL - MT6589
Quote:
Originally Posted by hemanx

Me too had same question:what:

So Cant someone port it to other MT6589
10th September 2014, 11:09 AM |#4  
Member
Flag Rampur U.P
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by drsobhan

Is there any way to port KitKat from canvas knight to canvas 4.it may be stable n compatible.dev plz try it.so that canvas 4 will have KitKat as Micromax not launching official KitKat.any reply?

that will never work, different hardware
11th September 2014, 06:00 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Post
Do u think we will ever get kit Kat on canvas 4?
11th September 2014, 03:37 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
xperia rom
Quote:
Originally Posted by cdxcess

Do u think we will ever get kit Kat on canvas 4?

we have xperia rom Z2. can the new xperia Z rom
based on kitkat be ported to c4

Kannan
18th September 2014, 04:52 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Can you post a link for the ROM please???

Sent from my Wiko Stairway using XDA Free mobile app
24th September 2014, 02:54 PM |#8  
yogesh.kalyana's Avatar
Senior Member
Flag new delhi
Thanks Meter: 291
 
More
Tutorial Which ROM do you need!
Quote:
Originally Posted by kannanrs

Can you post a link for the ROM please???

Sent from my Wiko Stairway using XDA Free mobile app

Which ROM do you need! ?
The Following User Says Thank You to yogesh.kalyana For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes