Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,684 Members 47,979 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[q] mc5 not working

Tip us?
 
vishalkjain
Old
(Last edited by vishalkjain; 5th August 2014 at 05:29 PM.)
#1  
vishalkjain's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Nov 2013
Default [q] mc5 not working

MC 5 not working in stock v3 rom..... Help plz

Sent from my Micromax A117 using XDA Premium 4 mobile app
 
tu5h7r
Old
#2  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 49
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by vishalkjain View Post
MC 5 not working in stock v3 rom..... Help plz

Sent from my Micromax A117 using XDA Premium 4 mobile app
Even MC4 doesnot work on stock rom...try other asop roms...sld and xld are still good at gaming.
for increasing fps of the game use gltools to fake gpu...adreno 320 works best with both mc5 and mc4

good luck
The Following User Says Thank You to tu5h7r For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
adityachandu
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by tu5h7r View Post
Even MC4 doesnot work on stock rom...try other asop roms...sld and xld are still good at gaming.
for increasing fps of the game use gltools to fake gpu...adreno 320 works best with both mc5 and mc4

good luck
mc4 worked perfectly on my magnus in stock rom..
 
tu5h7r
Old
#4  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 49
Join Date: Apr 2014
May be you are one of the lucky few...hehehe...because most users reported that it didnt work on stock...it didnt work on mine either
 
Siddk007
Old
#5  
Siddk007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 127
Join Date: Nov 2012
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by tu5h7r View Post
May be you are one of the lucky few...hehehe...because most users reported that it didnt work on stock...it didnt work on mine either
mc4 will work in stock rom v3 only if u extracted the .obb file and move the files to com.gameloft->files. this trick with may work with mc5 too!
Happy to help you!
 
vishalkjain
Old
#6  
vishalkjain's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Nov 2013
Dude .... Nexus 5 rom much better than stock v3

Sent from my GOOGLE NEXUS 5 using XDA Premium 4 mobile app
 
Siddk007
Old
#7  
Siddk007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 127
Join Date: Nov 2012
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by vishalkjain View Post
Dude .... Nexus 5 rom much better than stock v3

Sent from my GOOGLE NEXUS 5 using XDA Premium 4 mobile app
Lol, nexus 5 rom is just a modified stock rom

Sent from my A117 using XDA Free mobile app
Happy to help you!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes