Samsung Galaxy Note Edge Hands On – XDA TV

Perhaps one of the more peculiar announcements this year was the curved edge-screened … more

Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more

Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more
Post Reply

System UI force closes on deleting a file, Bug?

OP Hameedhudeen

15th February 2014, 02:02 AM   |  #1  
OP Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 17
 
86 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Why does this happen?

When ever i delete a file, the systemui simply force closes and loads back after a moment.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-15-07-28-22.png
Views:	744
Size:	205.2 KB
ID:	2580037  
16th February 2014, 05:41 AM   |  #2  
Siddhesh.K15's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 273
 
175 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Hameedhudeen

Why does this happen?

When ever i delete a file, the systemui simply force closes and loads back after a moment.

May be a bug. Which rom?
16th February 2014, 02:14 PM   |  #3  
OP Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 17
 
86 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
I'm using stock deodexed rom. This bug existed even on the stock odexed rom.
16th February 2014, 04:11 PM   |  #4  
Siddhesh.K15's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 273
 
175 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Hameedhudeen

I'm using stock deodexed rom. This bug existed even on the stock odexed rom.

i never faced this issue. i hv used both stock and deodexed one. may be some another app is messing with your system.
The Following User Says Thank You to Siddhesh.K15 For This Useful Post: [ View ]
16th February 2014, 04:14 PM   |  #5  
OP Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 17
 
86 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
What could it be o.O

I have no idea..
Im just using xposed framework with a couple of modules..
16th February 2014, 05:11 PM   |  #6  
OP Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 17
 
86 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
I tried disabling Xposed framework and the bug still exists.
So, it's something apart from Xposed.

Someone, Help me out :/
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes