Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

wifi disconnect frequently

OP tanmoykr

28th April 2014, 09:37 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
when i use wifi internet from laptop (mhotspot) hotspot after few minutes my a117 disconnect from wifi after i disable and re enable wifi it works again and after few minutes again its disconnect from wifi.

model-a117
no root
build no- alps.jb2.mp.v1.2
custom build-s9204p_mp_in_mmx_17_flasher_user
28th April 2014, 11:27 AM   |  #2  
Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 15
 
40 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by tanmoykr

when i use wifi internet from laptop (mhotspot) hotspot after few minutes my a117 disconnect from wifi after i disable and re enable wifi it works again and after few minutes again its disconnect from wifi.

model-a117
no root
build no- alps.jb2.mp.v1.2
custom build-s9204p_mp_in_mmx_17_flasher_user

Is there anything thats shows something like NVRAM error.
I used to have this issue and i obeserved NVRAM error in wifi connections. I flashed a wifi patch for NVRAM and my issue is solved. If u also have same issue try flashing that file.
28th April 2014, 12:11 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by AnilLonely

Is there anything thats shows something like NVRAM error.
I used to have this issue and i obeserved NVRAM error in wifi connections. I flashed a wifi patch for NVRAM and my issue is solved. If u also have same issue try flashing that file.

no. just wifi connection icon gone
28th April 2014, 07:04 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
156 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by tanmoykr

when i use wifi internet from laptop (mhotspot) hotspot after few minutes my a117 disconnect from wifi after i disable and re enable wifi it works again and after few minutes again its disconnect from wifi.

model-a117
no root
build no- alps.jb2.mp.v1.2
custom build-s9204p_mp_in_mmx_17_flasher_user

Update your phone firmware

this is new --custom build-s9204p_mp_in_mmx_19_flasher_user
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes