Benchmark Results: S6 Obliterates M9, What Happened?

The post Benchmark Results: S6 Obliterates M9, What Happened? appeared first on … more

True Silent Mode for Lollipop – XDA Xposed Tuesday

The post True Silent Mode for Lollipop XDA Xposed Tuesday appeared first on … more

List of Edge Panel Compatible Apps

more

Google Announces Plans for Projects Titan, Loon and Link

The post Google Announces Plans for Projects Titan, Loon and Link appeared first on … more
Post Reply

[Updated] Increase app storage, Swap memory on magnus A117.

OP droid-devz

20th November 2014, 02:07 AM   |  #11  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 17
 
100 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
it says "pmt changed for the rom it must be downloaded"

please help
I'm on sld rom
Last edited by Hameedhudeen; 20th November 2014 at 02:14 AM.
20th November 2014, 01:40 PM   |  #12  
mid jos's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Thumbs up
thanks for the update any way is it possible to increase the rom while i have rooted with framaroot
21st November 2014, 07:27 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Please Help
After doing this process, how much memory is available for the Internal SD card. And How much memory is available for the phone storage?
5th December 2014, 09:26 PM   |  #14  
PiyushGupta's Avatar
Junior Member
Flag Bikaner
Thanks Meter: 11
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Thanks Bro
thanks bro it helped..
but you need to specify more details about the process i think..
it's a bit complicated for beginners.
I attached the working scatter file for those who need it.

anyway.. thanks again.. thanks a lot.
Attached Files
File Type: txt MT6589_Android_scatter_emmc.txt - [Click for QR Code] (525 Bytes, 162 views)
12th January 2015, 06:50 PM   |  #15  
Junior Member
Kansas City
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Aug 2005
Help
I have a BLOM and I used this process. I never got the green circle when it was done, but it worked. I would like to adjust it, but it doesn't work. When I choose a different EBR file and run it again, nothing changes. Is this a one time deal that can't be changed? Any help would be appreciated.
14th January 2015, 02:57 PM   |  #16  
Member
New Delhi
Thanks Meter: 6
 
76 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Will it work on a custom ROM ? I have installed Nexus 5 ROM on my A117 .
11th February 2015, 08:35 AM   |  #17  
Junior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2015
More
Storage
Quote:
Originally Posted by droid-devz

Just after installing FEW HEAVY apps in my magnus and later when they developed cache, my device started showing low on space type notification .
When i saw in settings/apps then only 64 mb space was remaining.

Its not any type of issue like m using more or less apps thats why m getting this.

This is a general issue as with time increases apps develop their cache and they become bigger and bigger hence occupy space.
We have got only 800MB or something as internal storage so sooner or later we are supposed to have memory issue.

Using the guide below, I have made my internal space 1.9 GB or, i have completly swapped phone memory to apps only.
I have made these files for me keeping in mind that everyone have a good capacity memory card and hence no need to use internal space.

Original guide :- HERE


Download The files below in attachment linked and flash them with SP tools.
Select scatter loading, select the files and click on DONWLOAD




I used these files to swap the media storage to app storage...but it left no space to store my media am i needed to edit the ebr files??
21st February 2015, 10:11 PM   |  #18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2015
Phone Nexus 5 on a Micromax A117?
Quote:
Originally Posted by AlbusDumbelodr

Will it work on a custom ROM ? I have installed Nexus 5 ROM on my A117 .

Do you recommend the Nexus 5 Rom on the Micromax A117? What are the benefits and what are the downsides you have found.
Is the Battery life any better? Can you reduce the size of the annoying large icons on the screen and base bar?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes